YusufA55
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
5 Comments
MRTKB01
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2025 05:14 PM in
Galaxy A
Merhabalar, Kullanmış olduğum model benim de A55 5G serisi, mart ayı güncellemesi yaptım, bağlantı ayarları stabilize olmuş watch 5 Pro modelinde bağlantı kestiğimde bildirim açısından 5 saniyelik süre sonrası gecikmeli bildirim veriyordu düzeltmisler, pil konusunda şuanda ben sorun göremedim sadece önereceğim tavsiye arasından cihazınızı aldığınız günden beri ilk kurulumdan sonra yazılım güncellemelerini üst, üstte yazılım yaptıktan sonra hiç formatlamayıp, bu şekilde kullanım olduysa etkileyebilir diye düşünüyorum mart ayı güncellemesinden sonra, önemli arz eden yedekleme yapınız, tekrardan format atmakta fayda vardır temiz kurum için, telefon ayarlarını iyice ayarları düzenlemek lazım mesela örnek verecek olursak; Kullanmadığınız bir ayar için arka planda çalışmasını durdurmak gibi veya uyu moduna almak gibi veyahut konum ayarları, yakında ki cihazı tara, gereksiz Kullanmadığınız uygulamaları silmek gibi vs vs benzer konusunda YouTube yayında konulara yer vermekte pil konusunda ve ayarlar hakkında tavsiye edebileceğim budur 😊
YusufA55
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2025 06:58 PM in
Galaxy A
Bu saydığınız herşeyi yaptım daha önce ve gereksiz ayarlar kapalı kaldıramadığım ve hiç kullanmadığım uygulamalar derin uyku modunda yeni güncelleme belki bana da öyle geliyor olabilir bir kaç gün test edip duruma bakacağım pil konusunda
61Hakann
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2025 07:20 PM in
Galaxy A
Bilgisayarla format garanti dışı bırakıyor dediler doğrumu bu
L-DRAGO