Resolved! Solved

Original topic:

A55-Kaldırınca uyandır özelliği bozuldu

(Topic created on: 08-31-2025 12:46 PM)
267 Views
Pesong
Active Level 4
Options
Galaxy A

Telfonumda kaldırınca uyandır özelliği dün geceye kadar düzgün çalışıyordu. Bugün sabah stabilize çalışmıyor. Çok aşırı sert kaldırmak gerekiyor. Yada iyicem sallamak gerekiyor. Eskiden hafif bir kaldırmakla etkileşime giriyordu. 1 haftadır kullanıyorun. Çok fazla sorun yaşıyorum. Telefondan soğumaya başladım. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Pesong,

Yaşamış olduğunuz durumu, uzaktan erişim ile görsel olarak, sizinle beraber kontrol edip, daha detaylı yardımcı olabiliriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
19 Comments
SamHaber
Active Level 9
Galaxy A
Yeniden başlatın telefonu
Pesong
Active Level 4
Galaxy A
10dk önce kapatıp açtım. Halen aynı
0 Likes
Pesong
Active Level 4
Galaxy A
Buda kadar kararsız çalışması güven vermemeye başladı. Akşam çalışan sabah çalışmıyor. Korkuyorum toplantıda anlamsız davranışlar sergilerse ne yaparım diye düşmünüyor değilim.
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Klasik samsung işte 😂
İstersen çift dokunuş kullan

Telefon uyuyor yani onu uyandıranda sensör😂ikisinin arasında tutarsızlık olabilir yani stabil değil demektir
Pesong
Active Level 4
Galaxy A
Çift dokunuş da kullanıyorum. Ama bu kadar birbiriyle uyumsuz çalışması, test edilmeden yayına alınması çok hoş bir durum değil. Muhtemelen bende kısa bir süre sonra diğer kullanıcılar gibi bu durumları kabullenip bırakacağım. Yada diier platforma feçeceğim. Bu böyle olmamalı.
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Sensör açıp kapatırsak deneme yapalım

Geliştirici ayarlara girip orada hızlı ayarlar geliştirici kutucukları var...sensör off tiki işaretleyip sonra bildirim ekranın da sensörü açık kapatıp denermisin?bu etkili çözüm olabilir jiroskop vb sensörleri sıfırdan başlatıyor1756636224388.jpg
0 Likes
Pesong
Active Level 4
Galaxy A
😂 bende bu menü yok. Düzenle ile eklenecek ögeler arasında da yok.1756636588958.jpg
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Geliştirici seçeneklerinden o özelliği açacaksın hiç kimsede yok zaten normalde. Fotoğrafları izle1756636746667.jpg1756636746693.jpg
0 Likes
Pesong
Active Level 4
Galaxy A
😊 çok komik ama sizin menüleriniz bende hiç yok.