cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 Isınma Problemi

(Topic created on: 01-30-2025 03:31 PM)
248 Views
birgarip_hayalperest
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar, son iki gündür telefonda bir ısınma problemi var. Performans gerektiren hiçbir işlem yapmadığım halde telefon ısınıyor. El yakacak kadar değil fakat kılıfa rağmen hissedilecek kadar ısınıyor.

Aynı problemi yaşayan A55 kullanıcıları var mı?
Yahut nedeniyle alakalı bir fikri olan?
21 Comments
verado
Active Level 7
Galaxy A
Galaxy A
Exynos işlemciler çok ısınıyor ya benim a35 te öyle bak a34 e mediatek dimensty 1080 var Exynos 1380 kadar güçlü değil ama yinede yakın performans veriyor ben hiç a34 ısınma şikayeti duymadım
Galaxy A
Normalde ısınmıyordu. Son iki gündür bir ısınma problemi var.
Galaxy A
Normalde Good lock kullanmıyordum. Fakat birkaç gün önce kullanmaya başladım. Arkada çalıştığı için Good lock ısınmaya sebep olabilir mi?
0 Likes
Galaxy A
Hocam bende nowbar yüzünden bir hafta önce goodlocu kullanmaya başladım ben ısınmayla ilgili bir problem yaşamadım
Galaxy A
Anladım. Ben de Good locktan dolayı ısınacağını zannetmiyorum aslında. Ama birkaç gün önce kullanmaya başladıktan sonra ısınma yaşadığım için şüphelendim.
Galaxy A
Telefon uzun süre suda kaldığı veya darbe aldımı ısınma dışında başka problemi varmı telefonun
Galaxy A
Hayır, hiçbir problemi yok. Google Play sistem güncellemesi geldi. Acaba ondan mı diyeceğim ama öyle olsaydı sadece ben sorun yaşamazdım.
Galaxy A
Siz telefonu kullanıp cpu z uygulamasından kaç derece olduğunu atarmısınız
0 Likes