Resolved! Solved

Original topic:

A55 EKRAN SÜRESİ VE GÖRÜŞLERİM 👇

(Topic created on: 05-16-2024 04:03 PM)
2738 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Pil optimize oldu 120hz ekran açık adaptif parlaklık açık AOD kapalı full wifi kullanımı güç tasarraf modu kapalı telefon da kısıtlama vs yapmadım oyun vs oynadım telefonu zorlayacak şeyler yapmadım 
9 saat 27 dk %86 şarj yedi %5 kadar kullansaydım yani %95 kullansaydım 11 saate yakın bir ekran süresi alacaktım 
A55 %5 den %100'e kadar 1 saat 20 dakila da full şarj oluyor 25 wontaj destekliyor

Android 14 UI 6.1 yüklü olarak geliyor ve telefon stabil ve optimizeli çalışıyor 

Kamerası gündüz ve gece cekimleri tatmin edici 

Ses yüksekliği ve kalitesini beğendim 

Tasarım olarak gövdesi metal arka taraf cam premiun hissiyat veriyor 

Tek eleştirdiğim ve kızdığım olay ekran da ki kalın cerceveler keşke samsung biraz traşlasaymış ancak kullanır ken göze batmıyor.

Kafanıza takılan sorular olursa sorabilirsiniz...

image

Resolved!
26 Comments
mongoosem5
Active Level 7
Galaxy A
Optimizasyon degil hocam bu. Exynos 1480 sayesinde. Ben A54 ile alamıyorum bu süreleri.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Optimizasyon önemli hocam örnek vereyim ben de A73 vardı android 12 de çok iyiydi 13 de bozdu 14 de tamamen bozdu 🤣🤣
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A54 ekran süresiniz nedir hocam merak ettim
0 Likes
Solution
mongoosem5
Active Level 7
Galaxy A
Hocam net test yapamiyorum şu aralar. 120hz, wi-fi'de %100'lük kullanımda 8,5-9 saat ekran süresi aliyorum. Mobil veride çok tüketiyor. Zaten şuana kadar Exynos yongaların hepsinde modemler verimsiz oldu.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bence 8.5 9 saat güzel bir süre ben de A55 de %95 kullanım da 10.30 11 saat arası aldım
0 Likes
mongoosem5
Active Level 7
Galaxy A
Benim telefon 10 Temmuz 2023'den beri kullanılıyor iste. Biraz da pil sağlığı düşüşü olduğunu varsayarsak evet kötü değil. Sizin daha iyi almanızın etkin sebebi Exynos 1480. A55 ile A54'un batarya kapasitesi aynı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet daya yeni bi işlemci hocam
0 Likes