cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A55 ALMAMAMIN TEK NEDENİ EKRAN DA Kİ SİYAH CERCEVELER !

(Topic created on: 05-05-2024 01:58 AM)
1165 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

image

image

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ekran gövde oranı rezalet

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
siyah çerçevden bahsediyorsan hiç olmamalıydı,hadi yaptın bari göze çarpmayan renkte yap.

View solution in context

Solution
Galaxy A
A35 almıştım ertesi gün verip a54 aldım çok memnunum

View solution in context

Solution
Galaxy A
Çok haklısın hocam benim A51de çerçeve yok denecek kadar az bu yüzden yeni seri almaya korkuyorum

View solution in context

72 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ekran gövde oranı rezalet
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kesinlikle sana katılıyorum rezalet aynen ben samsung mağazasın da 5 dk inceledim apple 15 pro max benzetmişler elde tutuşu vs premiun hissiyat veriyor ama ekran dan dolayı almadım çünki ekran da siyah bantlar hiç hoşuma gitmiyor göze takılıyor ve ekran dan kısıyor sırf bu sebeb den almadım ben
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
A serisinde A73 gibisini bulamazsın hocam 👍
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Almamakla iyi yaptın
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
siyah çerçevden bahsediyorsan hiç olmamalıydı,hadi yaptın bari göze çarpmayan renkte yap.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen siyah cerceve çok kötü duruyor ben samsung mağazasin da 5 dk inceledim göze çok batıyor o siyah cerceveler ve ekran dan kısıyor
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
en azından google üzerinden aratsaydın çentik ve çerçeve yazıp ama neyse,bu da senin nazarın olsun🤗🥰
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çentik sadece damla çentik v çentik falan değil ki bende yanlış biliyor olabilirim belkide, kusura bakma
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
iç çerçeve,dış çerçeve ikisi de çerçeve.Biri ekran için diğeri dış kısım için.Çentik denildiğinde düz ya da paralel vb.düzgün bir şeyden bahsedilmez.Çentik bir düzgünlük üzerinde anormali bir durum oluşturma işlemidir.