Resolved! Solved

Original topic:

A55, A35 güncelleme kötülüğü

(Topic created on: 05-22-2025 07:13 PM)
586 Views
CannibalCorpse667
Active Level 3
Options
Galaxy A

Hala gelmemiş güncelleme, işini yapmayan samsung , farklı modeller arasında hiyerarşi sağlanmaması kullanıcılar tarafından açıkça görülmekte, bu özellikle kullanıcıların gelecek tercihlerinde göz önünde bulunduracakları bir mevzu olacak.

S24fe, 24ten sonra aldı

24ün standart modeli plusundan sonra aldı,

A35 ile A55 aynı alsın kimin lafı olur ancak , bu telefonların rezolüsyonları dahi aynı nasıl a35 erken alabiliyor. Samsungun bu işe bakan takımı sanıyorum birazcık yavaş bizim ülkemizde ben bu sefer gerçekten vazgeçmeye başladım arkadaşlar.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
spawn53
Active Level 5
Galaxy A
Tamamen tr yi takmadıklarından sebep bir çok ülke aldı bu güncellemeyi samsung alırken güncelleme politaksindan sebep almıştım xiaomı bu markadan daha iyi güncelleme konsunda belli model sırasında veriliyor güncellemeler yüksek ihtmal son samsung telefonum olacak

View solution in context

21 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Daha iyi olan daha erken alıcak diye bir kural yok. Hazır olana verilir..
SekoBşqan
Active Level 6
Galaxy A
Hocam Seni **bleep** Ettim İyi Savunma Yapıyorsun 😂
Galaxy A
Haklı çünkü 😂
SekoBşqan
Active Level 6
Galaxy A
Ona Bir Şey Dediğim Yok😂😂
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
😅
Galaxy A

Hazır olanı hazırlayan samsung modeller arasında önceliklendirme yaparak neyin hazır olup olmayacağına karar veriyor, s24 almamışken kimse s23e stable sürüm verelim diye çalışmaz.

MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Herhalde Samsungda çalışıyorsunuz? Muhtemelen sorun çıktığı için verilmiyordur. Keyfi vermeyecek değil ya güzel kardeşim. Terbiyenizi takının.
Galaxy A
Arkadaş Exynos 2400'den dolayı S24'lerin güncellemesinin geri çekildiğini bilmiyor herhalde. S24 durdu diye hiç kimse tüm güncellemeleri durdurmaz, testlere devam eder.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Bu tamamen üste çıkma çabası. Böyle birşey yazması için sebep göremedim.