Original topic:

A55 5G pubg mobile grafik sorunu

(Topic created on: 03-06-2025 11:59 PM)
311 Views
srtchkn
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar öncelikle merhabalar telefonum 4 aylık yeni bir telefon yeni aldığım zaman zarfında pubg mobile hdrm gibi en son grafiği bile sorunsuz açıp oynuyabiliyordum fakat şimdi akıcı - aşırı grafikte sadece oynuyabiliyorum dengeli veya HD hdrm gibi actigim zaman oyun akiciligini kaybediyor takılma ve kasılma oluşuyor sizde nedeni ne olabilir.. akıcı aşırı açtığım zaman gayet güzel sonuç alıyorum fakat akıcı normal veya akıcı düşük bile yapsam yöne takılma yalıyor telefonu harf resetledim yine sonuç aynı acaba nedeni ne olabilir 

6 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Galaxy A
Uzun süre boyunca orta segment işlemciyi yüksek grafikle zorladıgınızdan ötürü işlemci yüksek ısılarda uzun süre kalarak yıprandı kısaca işlemcinize kaldırdığını sandıgınız zorlu bir yük bindirdiniz fakat işlemciniz bu durum karşısında yenik düştü ve kalıcı performans kaybına yol açtı :)
srtchkn
Active Level 4
Galaxy A
Buda mi var peki duzenliyecegimnveya önereceğiniz bir şey var mi
0 Likes
srtchkn
Active Level 4
Galaxy A
Hocam birde gelen güvenlik güncellemelerinden sonra bu sorun oluştu artı pil de de düşüş var güncellemelerden dolayı
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Galaxy A
Güzel noktaya değindiniz sadece bununla sınırlı değil cihazlara planlı eskitme uygulanıyor olabilir ama one uı 7 gelince cihazınızın daha stabil hale geliceginden eminim ayrıca cihaza kalıcı hasar verildiyse düzeltme şansınız yok cihazı soğutucuyla beraber kullanın oyun oynarken :)
srtchkn
Active Level 4
Galaxy A
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Galaxy A
Rica ederim :)