cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 5G Pc'nin Telefonu Görmemesi ❌️

(Topic created on: 06-24-2024 09:56 PM)
42 Views
akkayasins
Active Level 3
Options
Galaxy A
Hem orjinal kablo ile hemde farklı kablolarla denediğim halde bilgisayarım telefonu görmüyor. 
Bilgisayardaki sürücüler güncel
Telefon yazılımı güncel
Samsung'un sitesinden USB driverler yüklü
Aynı kablolarla samsung olmayan telefonları bağlayabiliyorum
Acaba telefonumda bir sıkıntı mı var dedim, yakınımdaki A54 5G'yi denedim. Onun telefonunuda okumadı.
Sorun nedir, çözümü nedir?, bilen birisi yardım edebilir mi ???
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklaması modunu kapalı ise açıp dener misiniz acaba?
0 Likes
akkayasins
Active Level 3
Galaxy A
Hem usb hata ayıklama açık, hemde varsayılan usb yapılandırması dosya aktarımı seçili. Dediğim gibi USB driverlarıda indirdim1719255145368.jpg1719255145391.jpg
0 Likes
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Aklıma başka bir fikir gelmiyor ne yazık ki hocam diğer arkadaşlarında tavsiyelerini beklemek tek çare gibi bilen birisi tez vakit çıkar.
0 Likes
akkayasins
Active Level 3
Galaxy A
Umarım. Çok can sıkıcı bir durum
0 Likes
akkayasins
Active Level 3
Galaxy A
Telefonu sıfırlayıp denediniz mi? Müşteri hizmetleri öyle yapmamı söyledi. Eğer denediyseniz ve hâla olmuyorsa, boşuna sıfırlayıp uğraşmayalım.
0 Likes
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
ayni problem bende de var maalesef
0 Likes
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Bilgisayarım da 16 yıllık işletim sistemi kurulu olmasına rağmen hâla telefonumu rahatça bağlayabiliyorum hocam bu sorun android sürümü ile mi alakalı yoksa önceden de var olan bir sorunmuydu?
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
yani bildiğim kadarıyla önceden yoktu ama benim kendi cihazımda söz edecek olursam benimki sanırım USB portundaki bir arızadan kaynaklı çünkü bilgisayarlarım ikisi de cihazı görmüyor şarj ediyor o noktada sıkıntı yok ama veri aktarımı yapmıyor Bir de hızlı şarj çalışmıyor bu ara normal şarj ediyor Sürekli
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Çok bir alakası olacağını sanmıyorum sunacağım tavsiyenin fakat cümlenizin son kısımlarında şarj alıyor fakat aktarım yapmıyor dediğiniz kısım da aynısını yaşamıştım olmayacağını düşünerek cihazın kutusundan çıkan kullanılmamış adaptörün kablosu ile deneyince durum ummadık bir şekil de çözüme ulaşıp rahatça telefonumdan bilgisayara dosya aktarımı yapabilmiştim yakın zaman da böyle bir yol izlediniz mi acaba hocam?
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
3 adet USB kablo denedim orijinali de bunların içine dahil ama herhangi bir şekilde bağlantı kuramadım maalesef