Original topic:

A55 şubat güncellemesini hızlı şarjın bitme sorunu yaşayan var mı

(Topic created on: 03-03-2025 10:42 AM)
355 Views
YusufA55
Active Level 5
Options
Galaxy A

Şubat güncellemesinde a55 te şarj çabuk bitiyor galiba bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar

7 Comments
dilsra
Beginner Level 4
Galaxy A
benim telefonumda ayni sorun var tam dolu sarjda eskiden 2 gun gosteriyordu suan 1 gun yazıyor ve cok hizli sarjim bitiyor
0 Likes
YusufA55
Active Level 5
Galaxy A
Toplu olarak geri bildirim gönderelim belki bu sorunu dikkate alıp yeni güncelleme ile çözüm bulurlar.
0 Likes
meriçingo
Active Level 6
Galaxy A
Zamanla bataryalamız iphone gibi düşüyor bizimde pil sağlıgınıza telefon tanımlaması var destekde ordan bakın mükemmel iyi normal kötü der batarya düşmediyse arka planda kullanılan uygulamardanda olabilir
dilsra
Beginner Level 4
Galaxy A
telefonu alali 5 ay oldu 1 hafta icerisinde guncellemeden sonra 9 saatlik ekranin 3e 4e dusmesi cok sacma pil de mukemmel gozukuyor
0 Likes
meriçingo
Active Level 6
Galaxy A
Hmm o zaman evet güncellemeden olabilir çünkü genellikle dediğim gibi oluyor ondan dolayı dedim
YusufA55
Active Level 5
Galaxy A
Bense o sorun ilk cihazı aldığımda vardı ve samsung uzaktan cihazıma bağlanıp şarjımın tiktok uygulamasının arka planda çok tüketiğini söyledi ve onu derin uyku moduna aldı ama şimdi de güncelleme ile şarj çabuk bitmeye başladı. Ayrıca cihazım daha 2 aylık iPhone gibi düşüyor demişsin 2 aylık cihazın 2 ayda pili düşmesi hızlı düşmesi normal değil ben günlük kullanım WhatsApp haber sitelerinde gezme vs gibi öyle pubg ve yüksek şarj yiyen oyun oynamıyorum
0 Likes
reluctantboy
Active Level 6
Galaxy A
BEEEEENNNN A55 KULLANIYORUM 4SAATTEN DAHA YUKARI ÇIKAMIYORUM
0 Likes