cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54

(Topic created on: 01-30-2025 12:04 PM)
212 Views
Gkhann
Active Level 4
Options
Galaxy A

Beyler herkes güncelleme ne zaman gelirin derdinde gelir merak etmeyin, xiomi adlı markayı 5 sene kullandım. Kendi arayüz güncellemesini 2 ay ertelediler. Samsung ise verirse orta sınıf ve düşük bütçeye geç verir. Yani kısaca amiral gemileri yakın zamanda alır. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
0 Likes
7 Comments
tghyffa
Active Level 8
Galaxy A
Samsung bırak güncellemeyi betayı bile 3 ay erteledi :)
Galaxy A
Beta'nın ne zaman çıkacağı söylenmedi ki. Her sene temmuzda beta geliyor diye bütün "haber" kaynakları kesin söylemlerle haber yapıyor "beta bu ay gelecek, samsung onayladı!?" Çoğu insan da bu haber sitelerine maalesef güveniyor.
tghyffa
Active Level 8
Galaxy A
Her güncelleme aşağı yukarı belli bi zamanı var android 16 beta testleri başladı samsung bu güncellemeyi çoktan vermesi gerekirdi ama hala andoid 15 i veremedi one ui 8 çok sallamasyon bi güncelleme olacak bu kadar kısa süre de one ui 8 e fazla bir şey ekleyenileceklerini düşünmüyorum daha one ui
7 yi bile veremediler one ui 8 in çalışmalarına başlanmış diye haberler dolanıyor orta da sen o cihazı alırken sadece ürüne para vermiyorsun yazılımına da para veriyorsun zamanın da alamadığın yazılımı savunmanın bi anlamı yok
Galaxy A
Heh bundan bahsediyorum işte. Android 16 sadece google'ın iç betasında şu an. Ama bu forumda da o haber sitelerinin haberleri yayınlandığı için sanki herkese açık bir android 16 betası varmış gibi görünüyor. Android 16 yeni nesil google pixel cihazlarda yayınlanacak. Bu da eylül veya ekim demek. Ortada dolanan haberler sadece tıklama almak için.
slddlksapil
Active Level 3
Galaxy A
Samsung Galaxy 34 2025 güncelleme ne zaman geliyor hangi ayda gelecek Yazın arkadaşlar
Solution
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
Martta Gelir
0 Likes
slddlksapil
Active Level 3
Galaxy A
Hangi ayda gelecek
0 Likes