Original topic:

A54

(Topic created on: 06-23-2024 01:34 PM)
437 Views
Recepkiyo
Active Level 5
Options
Galaxy A
Yav a54 kullanıyorum ekran sürem 8-9 saate çıkmıştı şimdi 5-6 saate düştü kendi kendine hiçbir şey yapmadım kafayı oynatacağım artık daha 1-2 aylık cihaz. Bir azalıyor bir yükseliyor sonra yine azalıyor ekran sürem ne yapmalıyım?
10 Comments
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Kanka Ekran Süresi Düşse Ne Olacak Çok İyi Bir Performansı Yok A54 Telefonun Bendede Var Aldığıma Pişmanım A73 Telefonumda Var Samsung O Daha Harika A54 den
0 Likes
Recepkiyo
Active Level 5
Galaxy A
Kanka ekran süresi hariç şikayetim yok kafaya göre takılıyor bildiğin
axeno
Expert Level 5
Galaxy A
Adaptif pili kapat

Samsungun Pil yazılımı cok garip.

Zaten iphone ile her karsılastırmada iphone aynı süreleri verirken Samsung hep farklı süreler veriyor
0 Likes
Recepkiyo
Active Level 5
Galaxy A
Deneyeceğim
0 Likes
user814685678
Active Level 8
Galaxy A
Knk denedinmi bende yapacağım olduysa
0 Likes
Recepkiyo
Active Level 5
Galaxy A
Knk açtım sarj ettim yeni deniyorum bugün sonunda burada okurum
0 Likes
Recepkiyo
Active Level 5
Galaxy A
Aynı
0 Likes
joker80
Beginner Level 4
Galaxy A
Bende s24 aldım dediğin olay bende de oluyor bir azalıyor bir yükseliyor adaptif kapatıyorum bu seferde ekran karanlık gibi oluyor.çok pişmanım samsung telefon aldığım için ısınması da cabası uygulamada ısınıyor.
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Recepkiyo,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin. 
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın. 
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin. 
• Gereksiz uygulamaları kapatın. 
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
 • Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın. 
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın. 
• Arka ışık süresini azaltın. 
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD