cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54

(Topic created on: 06-19-2024 01:28 PM)
376 Views
F123468
Active Level 3
Options
Galaxy A
Kardeşim nolur yardım edin ya a54 var 1 senelik şarjı aşırı hızlı bitiyor ve hemen ısınıyor ekran açıkken bile tel ısınıyor ekran açık kalma süresi 4.30 saat oda oyun hic oynamıyorum sadece sosyal medya banka vs bunları gecdim tamam ekran üzerinde gezinirken dokunmatik ekran istemedim yere basiyor yani istem dışı yanlışlıkla dokunma koruması açık olmasına rağmen iphone kurban olayım en azından şarjı hizli bitsede dokunmatik sorunu olmuyodu fabrikaya 0ladim yine düzelmiyor tek çare servis servis için avmlerde bulunan samsung mağazalarına mi gidcez bi yardim edin ya a54 55 alacaklara sesleniyom 20 bin TL sakın vermeyin param olsa s24 ultra bile almam iphone 15 alirim sakın sesimi duyurmaya calisiyom burdan arkadaşda iphone 12pro var şarjı bitsede hızlı dokunmatik ekran. makine gibi 
20 Comments
zynpy
Active Level 2
Galaxy A
Bende de var aynı sıkıntı heleki son güncellemeden sonra 5 saat hadi maks 6 saat götürüyor batarya
0 Likes
Galaxy A
Bende a54 var 7 saatı gecıyorum ama 5.1 kullanıyorum
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 1
Galaxy A
Bende de a54 var gayet 7 saat ekran süresi alabiliyorum, ayrıca ekranımda sorun falan yok gayet normal çalışıyor. Tüm markayı tek bir deneyimden kötülemek bence olanaksız.
zynpy
Active Level 2
Galaxy A
Siz 6.1 güncellemesi yaptınız mı acaba
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 1
Galaxy A
Evet, 6.1 kullanıyorum telefonumu hep güncel tutarım.
zynpy
Active Level 2
Galaxy A
Benim tek sıkıntım ekran süremin 6 saat fln olması sizin 7 saat rahat çıkıyor mu
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 1
Galaxy A
Ben 7yi az pay bırakayim diye demiştim, 8 bile oluyor zaman zaman. (ayrıca bakılacak önemli yer kullanılan şarj yüzdesi, %103)
Ayrıca 9 saat ekran kapalı.1718796462613_1718796462605_0.jpg
zynpy
Active Level 2
Galaxy A
Bu normal mi sizce bana az geliyor1718796716628.jpg
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 1
Galaxy A
Kötü değil. Zaten neredeyse 5 saat kullanılmış ve %67 şarj gitmiş. Bu grafiğe göre (dediğim gerçeği yansıtmayabilir matematiksel bir hesap) 7.5 saat görmesi lazım tam şarj kullanıldığında.