Original topic:

A54

(Topic created on: 01-28-2024 01:09 AM)
442 Views
a23üvar
Active Level 7
Options
Galaxy A
A54 hakkında güzel ozellikler neler var 

Almayı cazip hale getirecek tarzda
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Uzun yazılım desteği işlemci bence elbette daha birçok şey vardır arkadaşlar yazacaktır
fansema
Active Level 8
Galaxy A
Bence işlemci o kadar iyi değil Tab S9 FE+ kullanıyorum aynı işlemciye sahip ama performans yeterli gelmedi.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Kamerası bence fiyatına göre güzel. Fotoğraf çekmekten nefret eden birisi olarak bi yerleri çekesim geldi. Onun dışında uzun süre güncellenecek bir samsung yazılımı alıyorsun. Ekranı kenar çerçeveleri dışında çok güzel bir ekran. Tutuştaki hissiyatı, konforu güzel. Performans olarak da oyun tarafında çok anormal fazla bir beklentiniz yoksa tatmin eder, günlük kullanımda da sorun yaşamassınız.
4laylaylom
Active Level 7
Galaxy A
Amirale yakın diyim o yeter sana kardeşim kamera muazzam perfonmans açısından hiç bir kötü yan yok rahat fps veriyo kasma felan yok üstelik pubg oynuyorsan 60fps oyunu geçelim gündelik süper arkadaşta s23 var isteyen gelip bana laf yapsın umrum değil ben gözüme inanırım hiç bir özellikte farkları yok kamera konusundada aynı şekil parça kalite fakları var o kadar a54 yan ismi s23fe diyim sana en boy aynı diğer özellikler zaten s23 ile s23fe arasında pek **bleep** yok
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
A serisinde daha amirale yakın telefon bulamazsın. Tabii A55 gelene kadar yani zamanın varsa A55'i bekle derim yoksa da A54'ü gözün kapalı alabilirsin. 8 aydır kullanıyorum ben de gayet güzel cihaz, A serisinin en alınabilir modeli.
gktg261
Active Level 7
Galaxy A
Tavsiye : exynos ve samsung uretimi snapdragon alma alicaksan eger TSMC uretimi snapdragonlu cihaz al hem daha az isinir hem batarya sömürmez
0 Likes
tubatu
Active Level 7
Galaxy A
Ben sd lu cihaz kullandım ama pil konusunda bence en iyisi a54 oldu çok kullanmayan biri isen 3 gün yeter rahat
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Fiyatını haketmeyen,kullanıcıların abartıgı bir cihaz.
0 Likes
zaferdertli
Active Level 7
Galaxy A
Honor 90 alın
0 Likes