Original topic:

A54

(Topic created on: 05-15-2024 06:25 PM)
303 Views
Bahri_Demirbaş
Active Level 6
Options
Galaxy A
6.1 güncelleme geldi 
62 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
An İtibariyle Yaklaşık Saat 18.15 Civarı Gibi One Ui 6.1 Gelmiş Bulunmaktadır.
*Samsung A54

*Tüm A54 Kullanan Arkadaşlara Hayırlı Olsun, A34 İçin Tam Bir Bilgi Yok O da Yakında Gelecektir. Tahminen Bu hafta İçinde en geç.

Sağlıcakla Kalın Gençler. 😊imageimage
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
*Gönderiler Bir araya Taşınacaktır Bu arada. 😊

Nisan Yamsıda İçinde Bulunmaktadır Güncellemenin.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
eline sağlık
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Sağol Tolga Kardeşim. 😊
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Taşınmış Bulunmakta. 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
modlar yine iş başında 😆
hakannn1
Active Level 3
Galaxy A
ABI Abi merhaba benim. Sorum a54 de 5.1 güncelleme varken kamera çekmeden görüntü normal ya galeriye öyle kaydediyordu ancak 6.0 güncelleme si geldinde kamera çekmeden renkler doğal örnek açık sarı açık kirmizi galeriye çekince resim renkleri koyu kaydediyordu elim beyaz sarı kaydediyor galeriye bir çok insan şikayet vardan yazmış resimli bu sorun 6.1 güncelleme si gelince düzelecek dediler doğrumu abi 6.1 gelmiş şuan sorun duzeldimi abi lütfen cevao verin abi heyecanla bekliyorum cevabinizi
0 Likes
Fb34
Active Level 7
Galaxy A
A54 5g ye AI özellikleri de gelmiş mi arkadaşlar ?
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Hayır, Gelmeyecekti zaten kardeşim. 😊
0 Likes
hakannn1
Active Level 3
Galaxy A
Abi merhaba benim. Sorum a54 de 5.1 güncelleme varken kamera çekmeden görüntü normal ya galeriye öyle kaydediyordu ancak 6.0 güncelleme si geldinde kamera çekmeden renkler doğal örnek açık sarı açık kirmizi galeriye çekince resim renkleri koyu kaydediyordu elim beyaz sarı kaydediyor galeriye bir çok insan şikayet vardan yazmış resimli bu sorun 6.1 güncelleme si gelince düzelecek dediler doğrumu abi 6.1 gelmiş şuan sorun duzeldimi abi lütfen cevao verin abi heyecanla bekliyorum cevabinizi
0 Likes