Original topic:

A54 sorunu

(Topic created on: 10-07-2024 12:00 PM)
560 Views
zeto
Active Level 10
Options
Galaxy A

Merhaba cihaza usb bağlı olmadığı halde cihaz kilitli iken kilit ekranında usb kunlqnmqk için kilit açın diye uyarı çıkıyor bi A54 kunlqnıcısı yazmıştı bende sorun yok demiştim ama bu sorun bende bugün çıktı bu son güncelleme sonrası olan bi hata bilginiz olsun A54 kunlanıp sorun yok diyen olursa o na diyeceğim bi şey yok 

image
A54 SORUNU

12 Comments
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim;

Bende bir A54 kullanıcısıyım ve 1,5 yıldır kullanıyorum ama böyle bir hata ile karşılaşmadım sizden ricam ayarlara girip usb settings uygulama verisini silin ondan sonra düzelir 🙏

Teşekkürler 🙏1728292041348.jpg1728292113361_1728292113357_0.jpg
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Bu onunla çözülcek bi durum değil başka a54 kunlananlarda oldu burda paylaşımda yapıldı o drdiğini defalarca yapıldı çözüm olmadı son güncelleme ile çıkqn bi sorun bu
Değer
Active Level 4
Galaxy A
şarj aletinde başıma geldi. şarj etmiyor ama usb bağlantısı oldu diyor şarj almıyor telefon saçmalamaya başladı güncelleme de yaptım sorun çözülmedi
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Bu sorunlar son güncelleme ile oluştu sendende benim gibi hata raporu göndermen olur
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Bide bu durum şarj soketinle alakalıda olabilir temazsızlık veya şarj kablosu ilede olabilir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Galiba ilk konuyu açan bendim. Bende hala sorun devam ediyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sensör hatasımı yoksa sadece bilgi amaçlı bir yazımı Samsung bir açıklama yapmalı. Sorun varsa ona göre servise verelim.
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Evet hatırladım senden isteğin destek bölmünden görsel ile hata raporu yollaöan olcak ben yolladım incelenip geri dönüş olcak dendi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A54 1 yıldır kullanıyorum böyle bir hata ile karşılaşmadım
0 Likes