Resolved! Solved

Original topic:

A54 sıvı temas

(Topic created on: 08-02-2025 11:43 PM)
748 Views
TALHA-s26plus
Active Level 7
Options
Galaxy A

Merhabalar cihazımın üst ahizesine biraz sıvı sabun döküldü tezgah üstünde duruyorken ben temizledim fırçayla ve bu internette satılan turbo fanlardan vardı elimde hafif çapraz açıyla tutarak temizledim ahizeyi şuanlık bir sorun yok ama ilerleye günlerde sorun vs çıkarmı ses olsun ekranda vs sorun olusurmu ? Ayrıca birde şu dikkatimi çekti elimde 2 tane a54 var birisi yenilenmiş digeri sıfır alındı mesela chatgpt de cevap veriliyorkenki titresimi ne kadar hissediyorsunuz bu benim sıfır cihazımdaki titresim biraz daha belirgin iken diger cihazda bu kadar belirgin degil ayarlar olarak hepsi aynı 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy A
Sıvı konusunda hiçbir şey olmaz hocam, çoğu samsung cihazımı defalarca kez muslukta yıkamış olarak söylüyorum :)

View solution in context

Solution
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy A
Muslukta sabunla yıkadığımı da ekleyim, içiniz rahat olsun, bir sorun olsaydı zaten çoktan cihaz ya uyarı verir yada bir sorun çıkarırdı.

View solution in context

Solution
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy A
Uzun süre sıvıya maruz kalmadığı sürece bir şey olmaz, YouTube'da da böyle videolar var kolay kolay cihaza bir şey olmaz. Yalnızca tuzlu su teması sorun yaratır onun dışında cihaz 3-4 yıllık falan değilse sıvıya karşı geçirmezliği gayet iyi. Şu ana kadar Samsungun tüm ultra cihszlarında bunu yaptım, çok şükür bir sorun yaşamadım :)

View solution in context

11 Comments
northame
Active Level 10
Galaxy A
Yenilenmiş cihazlar yenilenirken neredeyse tümünde orijinal olmayan parçalar kullanılır. Aradaki farklar bu yüzdendir, bu sebepten ötürü bir kullanıcı çok uzun süre kullanmak isterse cihazını yenilenmişten bence kaçınmalıdır. Sabın konusunda herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, yine de araştırmakta fayda var.
TALHA-s26plus
Active Level 7
Galaxy A
Yani kozmatik olarak mükemmel durumda olanı seçip de aldık tek sorunu yan tarafında 1 çiziği var onun harici degişeni yok yazıyor ve bu ekranı vs test ettigim kod *#0# yaptığımda titresimi test ettim iki cihazda aynı titresim geliyordu aslında bu titresim chatgpt de karşılaştım mesela bir sorunu Cevabını alırken birazcık titreme veriyor cümlelerde ben bu yüzden sordum acaba cihazda mı birsey var bu sabun anakarta vs mi kaçtı diye düşünmüştüm
northame
Active Level 10
Galaxy A
Değişik bir durummuş o zaman
TALHA-s26plus
Active Level 7
Galaxy A
Biraz öyle açıkcası cihazımı servise götürüp bi temizletmeyi düşündüm ama şimdi hic açılmadı ve su geçirmezlik olayı biraz can sıkıyor cihaz açılsa servisin yapıştırdığıyla fabrikanın yaptığı bir olmuyor bundan dolayı arada kaldım
0 Likes
Solution
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy A
Sıvı konusunda hiçbir şey olmaz hocam, çoğu samsung cihazımı defalarca kez muslukta yıkamış olarak söylüyorum :)
TALHA-s26plus
Active Level 7
Galaxy A
Valla reis ben ile babam aynı cihazı kullanıyoz onunkine ayran kendi cihazımada soğuk çay döktüm (YANLIŞLIKLA) ama birsey olmadı ama bu sıvı sabun işkillendiriyor beni
0 Likes
Solution
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy A
Muslukta sabunla yıkadığımı da ekleyim, içiniz rahat olsun, bir sorun olsaydı zaten çoktan cihaz ya uyarı verir yada bir sorun çıkarırdı.
TALHA-s26plus
Active Level 7
Galaxy A
😁 iyi bozulmamış cihazınız
0 Likes
Solution
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy A
Uzun süre sıvıya maruz kalmadığı sürece bir şey olmaz, YouTube'da da böyle videolar var kolay kolay cihaza bir şey olmaz. Yalnızca tuzlu su teması sorun yaratır onun dışında cihaz 3-4 yıllık falan değilse sıvıya karşı geçirmezliği gayet iyi. Şu ana kadar Samsungun tüm ultra cihszlarında bunu yaptım, çok şükür bir sorun yaşamadım :)