cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 one uı 6 güncelleme sonrası son durum

(Topic created on: 11-26-2023 03:09 PM)
505 Views
Fatih034
Active Level 2
Options
Galaxy A

Yeni güncellemeyi 2 3 gündür kullanıyorum. Telefon bu güncellemeyi gerçekten bekliyormuş, öncesinde şarjı su gibi gidiyor hissediyordum. Ancak şuan batarya performansı ciddi anlamda düzeldiğini görüyorum. Ayrıca ilk başta güncelleme sonrası bi yavaşlık mı var diye düşünürken sonra o sorunlarda kendiliğinden düzeldi ve akıcılığı gayet iyi. Teşekkürler Samsung 

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
👏👏👏sonunda memnun biri çıktı.Bakalım ilerleyen zamanlarda bir sorun olacak mı😇
MARSFBA55
Active Level 9
Galaxy A
Ekranın açık kalma süresi nedir şarj 10 yada 15 seviyesine ulaştığında ss atar mısınız şimdiden teşekürler
Fb34
Active Level 7
Galaxy A
Benim sayfama bak bu sabah paylaşım yaptım pilimin hakkında, aşırı iyi oldu pili, öncesinden de 2 gün gidiyor du pilim şimdi daha da uzun gidiyor ve yağ gibi akıyor bende öncesinden daha da hızlı ve akıcı oldu, hiç bir ısınma donma kasma takılmalar yok, ve depolama alanımda büyümüş, gerçekten öncesinden daha da hızlandı ve daha da akıcı oldu
MARSFBA55
Active Level 9
Galaxy A
Ekranın açık kalma süresini istedim senin paylaştığın fotoğraf tahmini pil süresi
0 Likes
Fb34
Active Level 7
Galaxy A
Bi çekip atsana, sayfamda hem orijinali olanı birde çakma orijinal görünümlü var
0 Likes
Deishuu
Active Level 6
Galaxy A
Bende cihazı güncelledigim için memnunum şu an akıcılığı olsun falan cihaz güzelleşti. Bi tık daha iyi olabilirmiş ama güncelleme.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Batarya performansı aynı gibi sanki? Ben güncelledikten sonra ekran süremin değiştiğini görmedim.
0 Likes
Fatih034
Active Level 2
Galaxy A
Bende bariz düzelme oldu
0 Likes
theboys
Active Level 7
Galaxy A
Hiç memnun değilim a54 gelen güncellemeden uygulamalar arası geçişte kasıyor oyunda donma ya takılma oluyor wp den medya paylaşamıyorum daha eklim mı format attığım halde telefona
0 Likes