cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 one uı 6.0 icon bug

(Topic created on: 12-01-2023 10:53 PM)
505 Views
wood
Active Level 5
Options
Galaxy A
Ekte olan ekran görüntüsünde olduğu gibi tiktok uygulaması kurulu olmadığı halde hayalet gibi orada ve bu icon kaldırılmıyor silinmiyor hiç bir şey olmuyor çünkü zaten yüklü değil one uı 6 güncellemesi ile bir anda belirdi kendisi bir kaç gündür dert etmiyorum ama şimdi gözüme battı umarım bir çözüm öneriniz vardır tiktok uygulaması samsung telefonlarda hali hazırda kurulu geliyor ilk işim kaldırmaktı ama nasıl böyle bir şey oldu bilmiyorum şimdi gerçekten uygulamayı yükleyip öyle silmeyi deneyeceğim çözüm olursa güncelleme ile iletirim iyi forumlar saygılar 

Güncelleme; Galaxy store üzerinden yükleyip geri silince sorun çözüldü yorumlar için teşekkürler.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
berkmeydan
Active Level 6
Galaxy A
O uygulamayı yükleyip tekrar silersen problem çözülür

View solution in context

9 Comments
efeakbogaaA34
Active Level 8
Galaxy A
Ana ekran Güncellemesi gelmişti yaptınız mı
wood
Active Level 5
Galaxy A
Elbette her şey güncel güncellemeden öncede sonrada durum aynıydı dediğim yöntemi deneyeceğim şimdi zaten az önce birisi yorumlarda belirtmiş
Solution
berkmeydan
Active Level 6
Galaxy A
O uygulamayı yükleyip tekrar silersen problem çözülür
wood
Active Level 5
Galaxy A
Bana da mantıklı gelen bu oldu deneyeceğim şimdi teşekkür ederim
Galaxy A
Cihaz fabrika ayarından sonra öyle olur yükleyip silmeniz gerekiyor
wood
Active Level 5
Galaxy A
Şimdi yapacağım
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Basılı tutup kaldır yapınca gitmesi gerekiyor.Tahminimce sd kart'a tasım vb.durum olmuş gibi.Basılı tutunca kaldır çıkmıyorsa,uygulamalardan ara,orada da yoksa play store'den tekrar yükle ve silip cihazı yeniden baslat.Sd kart'a tasınırsa veya cihazdan veya karttan ön yüklemeleri giderse olur öyle.
wood
Active Level 5
Galaxy A
Yapmam gereken her şeyi biliyorum ona rağmen çözülmediği için bu konu açıldı teşekkür ederim yorumunuz için ve 256gb olan cihazda sd kart kullanmak bilemiyorum hiç bir zaman olmayacak sanırım
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Uygulamayı yükleyip tekrar sil demiştim,farklı bir şey yazmadım,ayrıca hafıza kartı sadece düşük hafızalar içn üretilmiyor.Kimin ne kadara ihtiyacı varsa o kadar alıyor.Arkadasımda 512gbs22 ultra var ama sd kart'a ihtiyaç duyuyor çünkü mesleki dosyalar,çekilen videolar,kendisi eğitmen ve eğitim videoları derken o hafuza bile yetmeyebiliyor.Özellikle fullhd'nin üstü çemimlerde fullhd 60p,2k,4k 60p videolar çabuk dolduruyor.Ne zaman ihtiyacın olacağını bilemezsin.