Resolved! Solved

Original topic:

A54 nem algilandı

(Topic created on: 12-24-2024 09:08 PM)
319 Views
beratS24ultra0
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaslar selam sarj girisime su kacti bugun ama sonradan gitti kurudu dik tuttum salladim pirince koydum ama hala daha nem algilandi arizasi veriyor ne yapmaliyim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba a54 kunlanıyorum ve 3 tane var cihazda suya ve toza karşı sertifikası var ıp67 olması gerek her s seriside olsa su geçirmez değil suya ve toza karşı dayanıklılık var eğer cihaza sudan arızalanır ise geçmiş olsun garanti dışı

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Sallamak iyi bir fikir olmayabilir. Ayrıca cihazı açık halde bırakmakta riskli bir harekettir. Cihazı kapatıp bir süre bekleyin. Mümkünse hava vermeyecek şekilde kalorifer üstünde kısa bir süre bekletin. Cihazın ısınmamasına dikkat edin. İşe yarayabilir
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim ,

Link üzerindeki adımları uygularsın kardeşim https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Nem-Algılandığında-Ne-Yapmalıyım-Cihazım-Şarj-Ol...

Sonra cihazı yeniden başlatmanı öneririm
Galaxy A
Düzelmiyoe ya deliricem sabah ise gidicem sarj 13 na0cam ya
HzBlackSea
Active Level 3
Galaxy A
Islak mendil ile ile sarj giriş yerini iyice temizle(ignenin ters tarafı ya da tığ ile içine güzelce sok bir sey olmaz ) sonra pecete ile kurula sonra da sackurutma makinesi ile kurut daha uyarı vermez a 54 de kronik sorun zaten
0 Likes
Solution
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba a54 kunlanıyorum ve 3 tane var cihazda suya ve toza karşı sertifikası var ıp67 olması gerek her s seriside olsa su geçirmez değil suya ve toza karşı dayanıklılık var eğer cihaza sudan arızalanır ise geçmiş olsun garanti dışı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Pirincin içine koymayın telefonu bu batıl inançlar telefonu düzeltmez. 3-4 saat şarja takmadan bekleyin düzelmesi gerekiyor kuruduktan sonra. Bildiğim kadarıyla suya dayanıklılık özelliği yoktu o telefonun Birkaç saat içinde düzelmezse servise vermeniz gerekir nem uyarısından Şarj edilmasına da izin vermez telefon.
0 Likes