cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 ile ıkına ıkına max batarya performansı

(Topic created on: 09-24-2023 08:05 PM)
smokelanax
Active Level 4
Options
Galaxy A

Beklediğim gibi çıkmadı telefon maalesef 

image

image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba smokelanax,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

17 Comments
Teksam
Active Level 6
Galaxy A
8 saat ekran süresi çok normal bunun için memnun olmalısınız çok bile gitmişsiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Uzun süre oyun oynayınca kaç saat olur acaba
0 Likes
smokelanax
Active Level 4
Galaxy A
Berbat olacak maalesef hiç memnun değilim telefondan
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tüm gün bataryası gidiyormuş a54'ün Samsungun dediğine göre ama çoğu kişide tam tersi oluyor Android 14 ile batarya optimize edilecektir diye düşünüyorum artık işlemci mi çok pil tüketiyor veya arayüz stabil değil ama yapacak bişey yok Android 14te deneyin bı şansınızı artık
0 Likes
Galaxy A
Güzel
0 Likes
Galaxy A
**bleep** benimkisi ilk aldığımda bu performansı verdi daha dur başlangıçtaki herkes telefonları kötülemek için elinden geleni yapıyor yaa 2 gün 2,5 gün rahat gidiyor kardeşim
0 Likes
Galaxy A
**bleep** bu telefondan kimse memnun değil bir tek ben mi memnunum o zaman telefon almayın hiçbir telefonu beğenmiyorsanız bu kadar basit ben 2 gün 2,5 yapıyorum da siz yapamıyorsanız siz de bir sıkıntı var demektir bu arada ben 2 yıl telefon şirketin de çalıştım ve bu da samsung siz önce nasıl kullandığınıza bakın
0 Likes
smokelanax
Active Level 4
Galaxy A
Ekran açık görüntüsünü atar mısınız arkadaş ya 1 haftadır sizden ss bekliyorum
Galaxy A
Şuan 85 ile sınırlı
0 Likes