Faruc
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-11-2024 10:18 AM in
Galaxy A
Amoled ekranı açma yerini bulamadım ayarlardan ekrana geldiğimde amoled ekran seçme seçeneği bulunmuyor
5 Comments
ben006
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-11-2024 10:37 AM in
Galaxy A
Amoled ekran acilmaz kulanilan ekran o zaten
Osmanlıtorunu
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-11-2024 10:47 AM in
Galaxy A
Bu konu biraz komik oldu.Cihazınız zaten Amoled ekrana sahip hatta super amoled ekran kullanıyorsunuz zaten ama şöyle bir ayar var ayarlar a tıklayın ekran kısmına girin orda ekran modu kısmına tıklayın kendinize göre bir renk vs.ayarlama seçenekleri var değiştirebilirsiniz.Lakin ekran zaten amoled ve aktif kapama açma gibi bir şey yapılamaz.
Faruc
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-11-2024 10:49 AM in
Galaxy A
Membersten yetkililerle konuştuğumda amoled ekranı açmamı söylediler ayarlarda bulamayınca buraya yazdım renk ayarı vardı sadece belki farklı bir şekilde açılıyordur diye açtım konuyu
Osmanlıtorunu
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-11-2024 10:54 AM in
Galaxy A
Amoled ile ilgili ekran konusunda tek seçenek ekran modunu değiştirebilirsin.samsung çoğu cihazında super amoled ekran kullanıyor a54 te de aynı şekil.ayarlar>ekran>ekran modu sırasıyla girince görürsün.Örnek bir ekran görüntüsü attım buraya şimdi a51 de böyle sizde de mutlaka vardır
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-11-2024 04:19 PM in
Galaxy A
muhtemelen ekranın parlaklığı, görğntülerin canlılığı ile ilgili aramışsındır. onlarda CANLI ekranı modunu açın demişlerdir.