Original topic:

A54 SOS

(Topic created on: 01-02-2026 06:19 PM)
309 Views
xxxrandom
Active Level 5
Options
Galaxy A

image

Beyler tt de böyle bişey önüme çıktı montaj olduğuna eminim de bunu yapan 3.parti uygulama
varmı
11 Comments
yns24u
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonun yan tuşuna 5 kez üst üste bastığınızda gerçekten acil durum kişi listenizdekilere böyle bir SOS mesajı gidebiliyor. Konu kazayı tespit edip bunu otomatik yapan bir sistemse zor.
xxxrandom
Active Level 5
Galaxy A
Sağol hocam
0 Likes
ys_dag
Active Level 7
Galaxy A
telefonun kensinindedd var kapatma tuşuna hızlı hızlı 4-5 kere bas bakam
xxxrandom
Active Level 5
Galaxy A
Bastım bakem
0 Likes
Duhannim
Active Level 8
Galaxy A
Hocam bu montaj değil. Acil durum kişilerinde kaza tespiti olunca bunu atıyor. Hem Apple hem Samsung ikisinde de güncel modellerde kaza tespiti özelliği var. Özellikle trafik kazalarında tetikleniyor ve öncesinde sizden geri dönüt almaya çalışıyor. Eğer siz kullanıcı olarak geri dönüt vermiyorsanız acil durum moduna geçip acil durum kişilerinize bu mesajı veya türevlerini yolluyor ve acil durum hattını arıyor.
xxxrandom
Active Level 5
Galaxy A
Hocam nasil yapacağım kendi cihazimda 5 kez üst üste yan tuşa basın demişler de basınca 112 ara çıkıyor
Duhannim
Active Level 8
Galaxy A
Hocam biraz bakındım sizin için. 2024 yılının sonlarına doğru Samsung bu özelliği getireceğiz demişti. Sanırım hâlâ gelmedi. Ben de baktım bulamadım. Akıllı saatlerine ani düşme için getirmiş ama araç kazası özelliği sanırım hala gelmedi. Ya da ülkemizde kullanılabilir değil... Google Pixel cihazlarda ve 14. Seri ve sonrası Apple cihazlarda bu kaza tespiti olayı var. Beş kere basma da aynı şekilde acil durum için geçerli hocam. Bunu ayarlardan acil durum diye aratarak acil durum kişilerinizi ve isterseniz resim ve video ekleyerek göndermesi özelliğini elleyebilirsiniz
xxxrandom
Active Level 5
Galaxy A
Anladim hocam vakit ayırıp baktığın icin teşekkür ederim☺️
Duhannim
Active Level 8
Galaxy A
Ne demek hocam rica ederim. Yine de bu kapama tuşuna beş kere basmanız gereken bir senaryo yaşanmasına karşın, acil durum kişilerinizi eklemenizi tavsiye ederim. 🙏