Resolved! Solved

Original topic:

A54 One UI 6 Kasılma Problemi

(Topic created on: 12-14-2023 05:20 PM)
1281 Views
-Ulas-
Active Level 7
Options
Galaxy A

Merhabalar 24 Kasım 2023 günü yayınlanan, Android 14 tabanlı OneUI 6 güncellemesi Galaxy A54 cihazıma geldi. Ama bir sorun var. O da cpu nun arayüzde fazla kullanılması.

image

Yeşil çizgiden sonrası boştaki CPU etkinliği

image
Bu ise Samsung'un orjinal Telefon uygulamasını aç kapa yapınca

boşta cpu neden bu kadar fazla kullanılıyor? bunu destekliyecek bir düşüncem var, ama sizde fikirlerinizi belirtirseniz süper olur.

CPU ve GPU nun gücünü düşürmüş olabilirler
çünkü one ui 6 da gözle görülür bir şekilde pil ömrü artışı var, android 13 de pil az gidiyor ama cpu güzel çalışıyordu. samsung da güncellemeyi aceleye getirmiş olabilir ve a serisinin şuanki en iyi telefonu a54 olduğu için, daha çabuk ama optimize edilmemiş bir şekilde gelmiş olabilir. sonuçta herkes cebinde exynos 2200 veya snapdragon 8 gen 2 taşımıyor.

Sonuç Olarak Güncelleme iyi olmuş, ama telefonun derinliklerine kadar karıştıran ve birsürü program indirip kullanan arkadaşlar, biraz sıkıntı yaşayacaklar ama ileriki güncellemelerde %80 ihtimal ile düzeltirler. sonuçta exynos 1380 de taş değil ya.
Resolved!
bendü
Active Level 8
Galaxy A
android 4.4.4
0 Likes
Alia12nacho
Active Level 4
Galaxy A
Kullanmıştım Tab3 Lite'da 😅
0 Likes
bendü
Active Level 8
Galaxy A
Ben hala kullanıyorum tab 3 litemi
Alia12nacho
Active Level 4
Galaxy A
Peki Hala Güzel Çalışıyor Mu
0 Likes
bendü
Active Level 8
Galaxy A
Evet hala sapa sağlam çalışıyor
0 Likes
Alia12nacho
Active Level 4
Galaxy A
Vayy efsaneler eskimez !
0 Likes
Galaxy A
Bende hala duruyor birde ilk samsung note var da onun bataryası gerçekten bitik açıldığı an kapanıyor 🤣 iki cihazında fotoğrafları var gönderilerimde
0 Likes
Galaxy A
Knk sen çok çektin bu iki telefondan. Members topkuluğu olarak birleşelim sana düzgün bir telefon alalm a34 gibi benim gönderilerimden tahminle members aktif kullanan yaklaşık 200 kişi var a34 10300tl den hesaplasak herkes 51,5 tl verse alırız 😆
0 Likes
A145FF
Active Level 7
Galaxy A
😔
0 Likes
Galaxy A
Ben guncellemedim hala 13 deyim s23 güncellenmiştim onun berbatligi hala devam. Ediyor o yüzden a54 hala one ui 5
0 Likes