Resolved! Solved

Original topic:

A54 | Haziran Güncellemesi

(Topic created on: 07-03-2023 12:07 AM)
162 Views
EidoX
Active Level 1
Options
Galaxy A

Selam arkadaşlar 30 Haziran güncellemesinden sonra gözlemlerim şarj tüketiminin hızlıca yönünde, diğer arkadaşlar da geridönüş yapabilirse sevinirim. 2 gün geçmesini bekledim ama yaptığım şeyler değişmedi güncelleme öncesine kıyasla daha az ekran süresi alıyorum. 

5 Comments
sivhaba
Active Level 8
Galaxy A
Aleykümselam, İlk günkü gibi ısınmaya devam ediyor. Navigasyonda , araç kamerası uygulamasında , görüntülü görüşmelerde , telefona indirilmese de Galaxy store daki oyunlarda ısınmaya devam ediyor.şarj ise öyle de böyle de extrem bir kullanım olmazsa 1 günü rahat çıkartıyor . Ama reklamlarındaki 2günü alma iddiası ancak masa üstü telefon olarak anneannem kullanırsa gerçekleşir . Gençlere tavsiyem oyun için sakın ama sakın S serisi harici Samsung almayın
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
Ciddi anlamda en az 2 saatlik kayıp var ve cihaz ilk açıldığımda bile 43 dereceyi buldu kurduğumun ertesi günü
BerkeS24FE
Active Level 7
Galaxy A
Benim tam tersi sarjda gözle görülür iyileşme oldu ekran kapalıyken sarj yeme sorunu kayboldu ortadan
Emir__A54
Active Level 3
Galaxy A
Aynen bende de çok etki etti şarj su gibi gidiyor çok fazla ısınmaya başladı
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba EidoX,

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır.

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme işlemi için, aşağıda yer alan programı bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD