cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 Ekran Koruyucu Önerisi

(Topic created on: 01-24-2024 03:08 PM)
224 Views
Alpointernet
Expert Level 1
Options
Galaxy A
Az önce ekran koruyucum cörtledi yeni ekran koruyucu lazım 😄

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Evet zaten Nano Ekran koruyucular Çizilirler. P-l-a-s-t-i-k cam değil sadece Plastiktirler.

Seramikler Hafif cam karısımıdır. Size bunların arasında ki farkı şöyle anlatayım,

Seramik ve Nano Ekran koruyucular Telefonunuzun Ekranını çizilmeye karşı korurlar.

Temperli Ve düz cam olarak sunulan ekran koruyucular ise Ekranınızda Kırılmaya karşı korurlar.

Ama benim için aralarındaki F-a-r-k fazla önemli değil sonuç olarak kılıf ile kullanıyoruz Elimizde ki cihazları ve Telefonu kırılmaya, Yani Ekran olsun Arka kapak olsun Yan çerçevelerin ezilmesi Olsun bu tarz unsurlara karşı koruyan Şey kılıflar.

Yani kılıfınız Ekranınızın yan tarafından biraz üstüne geliyor ve bir koruma Kılıfı ise.

Düşünmenize gerek yok istediğiniz kılıfı alın, Ekranınızda sadece çizilmeye karşı koruyacaktır.

Sadece belki Çok çok yüksekten düşerse bu konuda Temperliler biraz daha verimli olur. 👍

Anladınız umarım ne demek istediğimi.

Yani Kısaca Telefonunuzu Ve Ekranınızda Koruyan şey kılıflar. 👍
Tabi kılıfını buna uygunsa.

Ben bu nedenden dolayı sadece Ekran çizilmesin diye Nano çok pahalı olmayan bir ürün tercih ettim. 😊

View solution in context

8 Comments
Egemen_Kabal
Active Level 5
Galaxy A
Ben bi ara zore ekran koruyucu kullanmıştım ve fena değildi
Alpointernet
Expert Level 1
Galaxy A
Parmak izi bırakıyor muydu? Ayrıca resimlerde suyun üstünden kayıp gittiği gözüküyor bu doğru mu?
Egemen_Kabal
Active Level 5
Galaxy A
Çok kaliteli değildi ama rahatsız edecek kadar parmak izi bırakmıyordu. Eski telefonumda kullandığım için suyun kaymasını bilemiyorum.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Valla marka olarak fazla öneremem ama Spigen ve Case4U'yu önerebilirim size.
Ayrıca Microsonic'de gayet iyidir.

Ekran koruyucu Bakımın dan A54'e Ya Seramik Yada nano Ekran koruyucu öneririm.

bunlar Dışında ki Temperlilerde Bazen Parmak izi Okuyucuda sıkıntı olabiliyor. Tabi Spigen alırsanız bunla karşılaşmazsınız 👍

Ben şuanlık Ucuzluktan yana biri olarak. Case4U'nun yanlış hatırlamıyorsam 100 yada 80TL'lik bir nano Ekran koruyorsunuz kullanıyorum uzun zamandır hehangibir sorun yok. 😊
Başka bir öneri isterseniz yazabilirsiniz.
Alpointernet
Expert Level 1
Galaxy A
Nano ekran koruyucularından emin olamıyorum. Plàstik ve cam karışımı olduğu için kolay çizileceğini sanıyorum.
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Evet zaten Nano Ekran koruyucular Çizilirler. P-l-a-s-t-i-k cam değil sadece Plastiktirler.

Seramikler Hafif cam karısımıdır. Size bunların arasında ki farkı şöyle anlatayım,

Seramik ve Nano Ekran koruyucular Telefonunuzun Ekranını çizilmeye karşı korurlar.

Temperli Ve düz cam olarak sunulan ekran koruyucular ise Ekranınızda Kırılmaya karşı korurlar.

Ama benim için aralarındaki F-a-r-k fazla önemli değil sonuç olarak kılıf ile kullanıyoruz Elimizde ki cihazları ve Telefonu kırılmaya, Yani Ekran olsun Arka kapak olsun Yan çerçevelerin ezilmesi Olsun bu tarz unsurlara karşı koruyan Şey kılıflar.

Yani kılıfınız Ekranınızın yan tarafından biraz üstüne geliyor ve bir koruma Kılıfı ise.

Düşünmenize gerek yok istediğiniz kılıfı alın, Ekranınızda sadece çizilmeye karşı koruyacaktır.

Sadece belki Çok çok yüksekten düşerse bu konuda Temperliler biraz daha verimli olur. 👍

Anladınız umarım ne demek istediğimi.

Yani Kısaca Telefonunuzu Ve Ekranınızda Koruyan şey kılıflar. 👍
Tabi kılıfını buna uygunsa.

Ben bu nedenden dolayı sadece Ekran çizilmesin diye Nano çok pahalı olmayan bir ürün tercih ettim. 😊
Alpointernet
Expert Level 1
Galaxy A
Güzel açıklamışsın teşekkürler. Alırken göz önünde bulunduracapım.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Sağolun Rica ederim.😊

Genel bu zamana Kadar Öğrendiklerimi sundum size sadece. *Birde Orada istediğiniz kılıfı alın demişim o Ekran koruyucu olacak. 👍

Yorumlarım işinize yaradıysa Kabul edilen çözüm olarak belirleyebilirsiniz.