cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 Aşırı Yavaş Wi-Fi Hızı

(Topic created on: 09-27-2023 08:19 PM)
MekaClyde
Active Level 6
Options
Galaxy A

Elimde 2 tane A54 var. İkisinin de indirme hızları aşırı yavaş. 100 MBPS indirme 20 MBPS yükleme hızım var ama telefonlar 1 MB üstüne çıkmıyor. S20 FE cihazımla yaptığımda olması gereken değerleri görüyorum.

image

A54'ler.

image
S20 FE

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MekaClyde,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

11 Comments
Kadirthicc
Active Level 3
Galaxy A
Bende de a54 var normal bir şekilde 100mbps alıyorum
MekaClyde
Active Level 6
Galaxy A
Güncelleme gelmiş 220mb 14dk da indirdi.
Kadirthicc
Active Level 3
Galaxy A
Hocam bende normal şekilde indi birde şey soracağım a54 galiba beta programına dahil olmuş nasıl başvuru yapacağım?
CanA34
Active Level 5
Galaxy A
türkiyede hiçbir cihaza beta gelmeyecek
MekaClyde
Active Level 6
Galaxy A
Türkiye de beta yok maalesef.
sepyadam
Active Level 6
Galaxy A
bende de öyle internet hızı.. ama türk telekom un en ucuz internetini kullanıyorum o yüzden şikayet etmiyorum, üstelik hergün sosyal medyaya icerik uretip 2k videolar reelsler atıyorum. Alıştım:)))
MekaClyde
Active Level 6
Galaxy A
Sorun internetimin hızı değil ki. Telefonların çektiği hız. PC de S20 FE S21 Ultra da 100mbps kullanıyorum A54'ler 16mbps üstüne çıkamıyorlar.
sepyadam
Active Level 6
Galaxy A
ağ ayarlarının nasıl sifirlanacagini bir araştır derim Google da
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A
Biri 2.4 diğeri 5 bağlı olmasın ?