cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 5g hızlı şarj almıyor.

(Topic created on: 09-07-2024 02:59 AM)
169 Views
BÜ41_A546E
Active Level 6
Options
Galaxy A

Benimle aynı durumu yaşamış biri varmı telefonun şarj girişinde toz veya nem olmadığı halde 2 3 kere şarja taktığımda şardan çıkarın uyarısı verip sonrasında hızlı şarj açık olduğu halde normal hızlı şarj ayarlardan kapalı gibi doluyor her yöntemi denedim yeniden başlattım usb settings telefonu yedekleyip kendi ayarlarını sıfırladım hızlı şarj özelliğini ayarlardan 50 kere aç kapa yaptım ve durum hala aynı batarya ömrü 95 bebek gibi kullanılmış telefon kendi kendine bozuldu

8 Comments
kOftiii
Active Level 4
Galaxy A
Bu Samsung modellerin genelinde sanrım ya yazılımsal ya da donanımsal bir problem var. Oda 25 watt şarj kaynaklı. Bence bazı modeller bunu desteklemiyor ancak destekliyor diye piyasaya çıkıyor ve zaman içinde sorun oluyor. 15 watt bir şarj adaptörüyle denermisiniz imkanınız varsa? M34 de böle bir sorun yaşadım. Hatta onuda şimdi paylaştım. Ancak A54 ve A55 şuanda böle bir problem yok. Yani kullanımda iki cihazda ama bir sorun yaşamadım. Süper hızlı şarj dşye başlayıp şarj oluyor olarak mı görünüyor? Her iki taraftada şarj oluyor mu? Yani kabloyu ters çevirdiğinizde olmama gibi bir problem var mı? Birde suya ve toza dayanıklı diyor ama cebimizde nem olupta sonra oksit mi yapıyor acaba?
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy A
A54 kullanıyorum 25w şarj aleti teknosadan almıştım 1 saat 22 dakika doluyor ama şarj nem uyarısı vermedi
kOftiii
Active Level 4
Galaxy A
Dediğim gibi önce farklı bir orjinal olduğuna emin olduğunuz bir adaptör deneyin ya da varsa elinizde 15 watt bir adaptör deneyin. Umarım sorun kalıcı olmaz!
0 Likes
BÜ41_A546E
Active Level 6
Galaxy A
Eğer %100 eyse doğrudur ben gibi %80 e kadarsa sıkıntı var
0 Likes
BÜ41_A546E
Active Level 6
Galaxy A
Aynen öyle ters takınca olmuyor diğer türlü yavaş oluyor ilk te ters çevirdeiğimde süper hızlıyla dolup bırakıyordu şimdi bi tarafla oluyor
0 Likes
kOftiii
Active Level 4
Galaxy A
Dediğim gibi samsung da bu tarz şikayetler çok var! Garantiye verdiğinizde de çözülmüyor mesela! Yani elektronik şans işimi gerçekten acaba! İyi kötü bir maddiyat ayırıyorsunuz ve sonrasında bu tarz bişi oluyor! Büyük sorun kulanıcı için!
kOftiii
Active Level 4
Galaxy A
Son olarak şarj adaptörünüz şarj sırasında çok ısınıyor mu? Eğer ısınıyorsa onlada ilgili bir problem olabilir! Aşırı ısınmadan sonra şarj etmiyor bazen! Ben değiştirdim, bir gsm markasından almıştım sonra gittim samsungun kendi bayisinden aldım.
0 Likes
BÜ41_A546E
Active Level 6
Galaxy A
Müşteri hizmetleri taradı medimarktan orj almıştım başka arkadaşlarında aynı şarj vardı onlarıda denedim onlarlada bir taraftan yavaş şarj alıyordu bozulmadan önce 0% %80 e 40 dk ydı şimdi 2 saat
0 Likes