cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 5g 256 gb mikrofon sorunu

(Topic created on: 01-17-2024 02:45 PM)
472 Views
Miresger
Beginner Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba daha yeni aldığım Samsung galaxy a54 5g 256 gb telefonumda one ui 6.0 güncellemesinden sonra ses kaydı sorunları yaşamaktayım. Telefon ile görüntülü ve sesli konuşmalarda hiç bir problem olmadığı halde, whatsapp, instagram, facebook gibi programlarda ve diğer kısa sesler kaydedeceğim uygulamalarda ses kaydım düşmüyor. Tekrar tekrar denediğim halde ses kaydım düşüyor. One ui 6.0 güncellemesinden önce böğle bir sorun yaşamıyordum. Bu durum gerçekten sinirlerime dokunmaya başlıyor. Birine sesli mesaj göndereceğim zaman defalarca deniyorum. Dil öğrenme uygulamalarında sesim kayd olmuyor. Ses kaydetme uygulaması defalarca denediğim zaman ses kaydı yapıyor. Mikrofon ile ilgili bir durum değil. Güncelleme sonrası bu hale geldi. Video kayırlarında bu sorunu yaşamıyorum, sesli görüşmelerde olmuyor. Kısa ses kaydı etmesi gereken durumlarda oluyor. 4 defa kayıt etdikde birini kayd ediyor. Bilmirim noktası yanmasına rağmen ses kaydı sanki sessizmiş gibi düşüyor. Kesinlikle berbat hiss ettiriyor. O kadar para veripte cihaz alıyorsun sonrası böğle oluyor. Bu durumla karşılaşanlar, sorunu çözenlerden rica ediyorum. Bir tavsiye versinler. 

1 Comment
oskes
Active Level 3
Galaxy A
Aynı sorun bende de mevcut dediğiniz gibi saç baş yoldurur cinsten bir arıza