Original topic:

A54 5G kasma takılma ısınma sorunu

(Topic created on: 09-03-2025 11:33 PM)
396 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar tiktok google youtube girince kasıyor takılıyor birde tiktok'a girince de ve aşırı ısınıyor bu bir çözümü yok mu?

mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy A
Araba da hatta ev de ikinci elle alınmaz. Arsa bile ikinci elle alınmasın o derece yani😂
Galaxy A
İçine çektiğin havada ikinci el 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İkinci el alınmaz hocam çünkü kullanılmış telefon belki bozuldu belki su kaçtı belki root atılmış bilemeyiz
Knivesshady
Active Level 6
Galaxy A
Bunları tespit etmesi çok kolay knk su geçen telefonda paslanma ve korozyon çok belli olur root atılmış S24 Olması çok mantıksız ama atılmışza zaten belli oluyor zaten çoğu bozulan pahalı telefon zengin insanlar tarafından alındığı için ya orjinal serviste tamir ettirilir yada hiç satmayı düşünmezler
Iphone kullanıyorsalar konu değişir
Galaxy A
Bana söylüyordu geçeceğim diye, inşallah geçer Vedat abim. 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Düşünüyorum bende babam 16 eylülde gelecek öyle alacağız telefon
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kerim herkes bana S24 FE önerdi ya S24 FE alacağım ya da A56 alacağım ama şimdi alamam babam zaten 16 eylül de geliyor öyle alacak telefon
Galaxy A
Abi en iyisi sen şöyle yap; A56'ya hiç bulaşma, direkt S24 FE al. 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A serisi bulaşmayacam artık ya gerçekten bıktım şahin bir ara haklıydı ama böyle olacağını bilseydim A serisi almazdım o zaman bütçem A54 e yetiyordu ama S24 FE alacağım inşallah
Galaxy A
İnşallah alırsın hocam.
Şahin haklı değil, çünkü; A Serisi kısa ömürlü cihazlar, herkes biliyor bunu. Ama A56 ile daha da arttı ömrü.
S Serisi çok daha uzun ömürlü hocam.