cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 5G One Ui 5.1 animasyonları

(Topic created on: 10-12-2023 09:23 AM)
1280 Views
FelixKediDev
Active Level 3
Options
Galaxy A
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim, yaklaşık olarak 2 aydır bu telefonu kullanıyorum ve gayet güzel performans gösteriyor fakat İnternet'e rastgele gezerken gördüm one ui 5.1 animasyonları farklı mesela, aod (always on display) açılış ve kapanış animasyonu farklı maalesef video çekip gösteremem ama şöyle anlatayım; ben ekranımı kapattiktan 1 saniye sonra saat geliyor, onlarda ekranı kapattiktan hemen sonra geliyor , açılış animasyonuda onlarda daha estetik, saat yeri değişiyor kilit ekranı saati yerine animasyon ile yerleşiyor benimki direkt açılıp kapanıyor bu çok rahatsız edici.. bu normalmiş?
Düzeltme;

?si=pEl727ypIslOgtoG.   Saniye 0:03 deki animasyondan bahsediyorum 

Ek; 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Enestkr
Active Level 7
Galaxy A
Evet baktım ve @takcay ın dediği gibi segment farkından da kaynaklıymış kendi ekranımı gönderiyim size hemen

View solution in context

19 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Günaydın, Merhabalar. Acaba bu sorunun kaynağı Gelistirici Seçeneklerinde ki animasyon süre ölçeği ile alakalı olabilir mi? Bir dener misiniz, 0,5 e ayarlayabilirsiniz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sanırım sorunuzun çözümü kilit ekranı ayarları içersinde; Ayarlar>Kilit Ekranı ve aşşağı bırakacağım görselde ki ilk iki satırda ki ayarları yapınız; Screenshot_20231012_092714_Settings.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İlk satırda ki ayarı, en üste ki *Hemen , olarak işaretleyin; Screenshot_20231012_093020_Settings.jpg
Enestkr
Active Level 7
Galaxy A
Konuyla sunduğunuz çözümün alakası yok ama
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çözüm nedir sizden alalım, merakla bekliyorum
FelixKediDev
Active Level 3
Galaxy A
Merhaba, dediklerinizi yaptım fakat olmadı bütün animasyon sürelerini 0,5 yaptım, kilit ekranından ayarları yaptım ve aynı durumda.
Enestkr
Active Level 7
Galaxy A
Kardeşim olay şundan ibaret. O izlediğin videoyu yinede bana link şeklinde gönder daha iyi anlayayım. Sorun yok aslında ortada Goodluck uygulaması ile AOD için farklı animasyon ve ayarlamalar yapmana izin veriyor Samsung. Eğer bu tür kişiselleştirmeler sana daha hoş ve cazip geliyorsa Galaxy storeden indirebilirsin
FelixKediDev
Active Level 3
Galaxy A
Enes bey istediniz video düzeltme olarak eklenmiştir, goodluck uygulamasından baktim bulamadım . Rica etsem bana video veya adımlar ile gösterirmisiniz?
Enestkr
Active Level 7
Galaxy A
Öncelik sizinle uygulamayı paylaşayımScreenshot_20231012_094739_Galaxy Store.jpg