cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 5G Avrupa da teste girdi!!

(Topic created on: 05-29-2024 10:31 PM)
321 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

image

image

image

A54 5G şuan da durdurulamıyor 😂 maşallah şimdiden hayırlı olsun herkese 🥰😅
10 Comments
Galaxy A
A54 haziran güncellemesi an itibariyle düşmüştür hayırlı olsun
Galaxy A
A55ten önce mi alıyor güncellemeleri, bana mı öyle geldi ?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yani gibi gibi yakınlar birbirlerine
0 Likes
Ümmet05
Active Level 6
Galaxy A
A54 ümüzü hala 6.1 e güncellemedik güncellesek mi acaba?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güncelleyebilirsin sorun görülmedi
Ümmet05
Active Level 6
Galaxy A
Ya anlamadıgım bi nokta var 6.0 güncellemesine direk geldigi gibi yükledim hiçte sorun yaşamadım. Millet ozamanda basbas bagırıyodu sorun sorun sorun diye. Simdi 6.1 geldi millet hala şikayetçi bu sefer telefonu eşim kullandıgından güncellemeye cesaret edemedim ben kullansam yine tak diye güncellerdim. S23 fe de hiçbir sorununu yaşamadım hatta bence gayet güzel. A54 de de sorun yaşamayız diye düşünüyorum artık güncelleyecegim sanırım
Galaxy A
6.0da kamerada renk aşırı doygunluğu sorunu vardı. başka bir sorun yoktu. 6.1 ile o sorun çözüldü, ama bu sefer de 6.1 ile kamerada kalite düşmesi sorunu geldi. onu da mayıs ayı güvenlik güncellemesi ve Google play sistem güncellemesi ile çözüldüğünü düşünüyorum. yani şu an 6.1de bir problem yok. 6.1 sistem güncellemesi-mayıs ayı güvenlik güncellemesi-google play sistem güncellemesi bunların üçünü de yapın, bir sorun yaşamazsınız. hatta 6.1 ile şarj performansında artış oldu bence.
Ümmet05
Active Level 6
Galaxy A
Eyvallah. En önemlisi şarj konusu inşallah o iyi olur evet o doygunluk konusu fotoları cok yapay gösteriyordu. Hatta telefonu ilk çıktıgında almıştım ozaman biyerim fotosunu çektigimde elim vs gözükürse sanki yag kir pas içinde gibi çıkıyodu elim. Ama onu hemen ara bi güncelleme ile düzelttiler. Simdi kontraslı gibi cıkıyordu fotolar. Bakalım simdi nasıl olacak gece güncelledik daha göremedim güncel halini 😁
Galaxy A
evet gerçekten ten rengini kahverengiye yakın turuncu çıkarıyordu, ayrıca fotoğraftaki renkleri gereksiz çok işliyordu. 6.1 güncellemesiyle şimdi çok daha doğal renklerde fotoğraf çekiyor, memnunum. ama dediğim gibi sadece 6.1 güncellemesini yapıp bırakmayın, mutlaka mayıs ayı güvenlik güncellemesini ve 1 Mayıs 2024 tarihli Google play sistem güncellemesini de yapın. bunlarla birlikte 6.1 ile gelen diğer ufak problemler de çözüldü ve uygulamalar optimize edildi