cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 5G Şarj

(Topic created on: 05-26-2024 10:08 AM)
418 Views
ilker_A54_5G
Active Level 4
Options
Galaxy A
Günaydın herkese,

Bu telefon 3 4 gündür şarj etmeye başladığımda süper hızlı şarj ( açık mavi renkli ) yerine normal hızlı şarj ( yeşil renkli ) olarak şarj olmaya başlıyor süper hızlı da 1 saatte dolması gereken telefonda iki, iki buçuk saat şarj süresi gösteriyor bu duruma çok sinir olmaya başladım bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim. ( Bazılarınız 1 saat daha bekle diyebilir belki ancak acil işim olduğu ve uzun süreler şarj imkanımın olmadığı zamanlar beni sıkıntıya sokuyor bu durum )

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
A54 Kulla Kullanıyorum Böyle Bir sorun Yaşamadım Hiç Kardeşim. 😊

Öncelik Olarak USB Setting'in Verilerini Temizlemeni öneririm,
Ayarlar >Uygulamlar >Üç Çizgi >Sistem Uygulamalarını göster >Usb Setting> Depolama > Önce Önbellek Sonra İse Tüm Verileri Temizleyin.
Bundan Sonra İse Cihazı Yeninden Başlatın.1716714680615.jpg1716714680642.jpg1716714680672.jpg1716714680707.jpg

View solution in context

Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Usb Setting'in Verilerini Silmeniz İşe Yaramazsa,

Ya şarj Soketinde Sorun Var Yada Kabloda Bir sorun Var. 😊

Bu Ikiside Yazılımsal Değil, Tabi Fabrika Yada Normal Cihazın Ayarlarını Sıfirlamayi Deneyebilirsiniz.

Sorunun Çözülme İhtimali Vardır.

Eğer Bu işlemlerin hiç Biri İşe Yaramazssa, Başka Bir Kablo ile şarj Etmeyi deneyin hatta Başka Kablo Ve Adaptörle Şarj Etmeyi deneyin.

View solution in context

Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Bu Konuların Hiç Biri İşe Yaramaz Gene Farklı Kablo Farklı Adaptörle de şarj Olmazssa. Şarj soketi Bozulmuştur Cihazın, Tek çözümü Servise Gitmek Olacaktır. 😊

444 7 711 Arayarak Detaylı Servis Bilgisi Alabilirsiniz.

View solution in context

12 Comments
Galaxy A
One uı 6 mı
0 Likes
ilker_A54_5G
Active Level 4
Galaxy A
6.1
0 Likes
Galaxy A
Bende a54 kullanıyorum ama 5.1 6 ve 6.1 yapmadım çok sorunları var dıye
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
A54 Kulla Kullanıyorum Böyle Bir sorun Yaşamadım Hiç Kardeşim. 😊

Öncelik Olarak USB Setting'in Verilerini Temizlemeni öneririm,
Ayarlar >Uygulamlar >Üç Çizgi >Sistem Uygulamalarını göster >Usb Setting> Depolama > Önce Önbellek Sonra İse Tüm Verileri Temizleyin.
Bundan Sonra İse Cihazı Yeninden Başlatın.1716714680615.jpg1716714680642.jpg1716714680672.jpg1716714680707.jpg
ilker_A54_5G
Active Level 4
Galaxy A
Yapıyorum şuan
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Tamamdır, Yaptıktan sonra Cihazı Yeniden Başlatmayı Unutmayın. 😊
ilker_A54_5G
Active Level 4
Galaxy A
Düzeldi teşekkür ederim bu sorunla karşılaştığında bu şekilde yapsam her defasında bir problem olur mu ?
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim Kardeşim ne demek. 😊
Yok Bir Problem Olmaz Her seferinde Yapsanız.

Biraz fazla Uzun Yorum Yaptım 3 Adet ama Hepsi Bir arada Çok uzun Olur diye Ayrı Ayrı Her İhtimali Ve Mantığı Anlatmak istedim size. 🙏
0 Likes
ilker_A54_5G
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkür ederim

Uzun olması problem değil 😊