cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 5G Şarj sorunu!!

(Topic created on: 3 weeks ago)
209 Views
oosmannuguzz
Active Level 3
Options
Galaxy A

image

Arkadaşlar merhaba,iyi akşamlar😀.Telefonumun şarjı bana asla yetmiyor.Pil kullanımını ekledim.Telefonumun sim kart yuvası açılıp su almıştı ve garantiye göndermiştim.Aklınıza gelebilecek herşey değiştirildi(Kasa,Ekran,Kamera,Anakart,Batarya,Şarj bordu vs.)yani bildiğimiz toplama.Ne yapmam gerekiyor?
10 Comments
oosmannuguzz
Active Level 3
Galaxy A
Good Lock kullanıyorum.
0 Likes
Galaxy A
Desteklenmiyor 🥹1726516091812.jpg1726516102822.jpg
0 Likes
oosmannuguzz
Active Level 3
Galaxy A
Telefonunuzun modeli nedir?
0 Likes
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy A
Kullanımla alakalı pil peefonmansı ben S23 ile 1 günü rahat çıkarıyorum kullanıma bağlı olarak
oosmannuguzz
Active Level 3
Galaxy A
Daha önceden de konu açmıştım.Orada normal olmadığını,tekrar servise gitmesi gerektiği söylenmişti düzelir diye bir umut bekledim ancak ekran sürem daha da azalmaya başladı.S23 ile A54 aynı değil ustam,zaten herkes ısınma ve bataryadan şikayetçi idi.
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy A
Ben 6-7 saat ekran süresi alıyorum siz nasıl 4 saat ekran süresi alıyorsunuz şaka gibi 😂
oosmannuguzz
Active Level 3
Galaxy A
Sayın Samsung yetkililerinin yaptığı şaka gibi geliyor bana hocam.Başka açıklaması yok😂.Telefonu nasıl kullanıyorsunuz?(Ekran tazeleme hızı(HZ),Veya bazı ayarlar)
0 Likes
oosmannuguzz
Active Level 3
Galaxy A
Pil durumum;1726516297472_1726516297462_0.jpg
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy A
Bende a54 var 2 tane şarjı yoğun kunlanımda 1 gün gidiyor sıcak havalarda her cihaz ısınır bu normal eğer ısıdan uyarı vermiyorsa korkulcak bişey yok oyun vs oynuyorsan şsrj çabuk bitebilir arka planda çalışanları kapamak çözüm olur cihaz tamir gördüyse diyeceğim şu ben tamirli cihaz asla kunlanmam o benim için çöptür sadece apple ürünlerini tamirde olsa yetkili yerde kunlanırım samsung seevisleri iyi değil ondan dedim