Resolved! Solved

Original topic:

A54 şebeke var ama hattı kullanamıyorum

(Topic created on: 10-16-2025 07:46 PM)
454 Views
Yunusegmn
Active Level 2
Options
Galaxy A

A54 telefonum var 2 sene önce devlet desteği ile aldım bu sabah uyandığımda şebeke olmasına rağmen sadece acil durum aramaları diyor ne yaptısaysam çözemedim bunun çözümü veya nedeni nedir

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Chavellier
Active Level 7
Galaxy A
Aynı şekilde a24 telefonunu devlet desteğiyle aldım ve bugün öğlen saatlerinden beri birebir sorunları yaşıyorum. Telefon hattımı görüyor ama kesinlikle arama sms vs yapılmıyor

View solution in context

0 Likes
19 Comments
rcparda
Active Level 8
Galaxy A
Ne zaman kullanıldı en son
0 Likes
Yunusegmn
Active Level 2
Galaxy A

Dün gece uyurken hiç bir sorun yoktu 6 saat sonra kalktim ve hat kullanilamiyordu

0 Likes
rcparda
Active Level 8
Galaxy A
Tanılamadan ağa bakar mısın
0 Likes
Yunusegmn
Active Level 2
Galaxy A

Tanılama ne inan bilmiyorum

0 Likes
rcparda
Active Level 8
Galaxy A
Members uygulamasını ilk açtığınızda en sağda kalan seçenekte tanılama var orara gidin tanılama yapın. Daha sonra ayarlarda mobil ağ sıfırlama yazın aramaya. Sıfırlayın bakalım ne olacak
0 Likes
Yunusegmn
Active Level 2
Galaxy A

Çift sim var ikisindede şebeke olmasına rağmen hattı kullanamiyorum simlerim baska tellerde sorunsuz calisiyor baska simler benim telde calismiyor dediklerinizi yaptım ama herhangi bir degisiklik olmadı

1000060298.jpg

0 Likes
Galaxy A
Başka simler de cihazda çalışıyor mu?
0 Likes
Yunusegmn
Active Level 2
Galaxy A
Hayir calismiyor
0 Likes
Solution
Chavellier
Active Level 7
Galaxy A
Aynı şekilde a24 telefonunu devlet desteğiyle aldım ve bugün öğlen saatlerinden beri birebir sorunları yaşıyorum. Telefon hattımı görüyor ama kesinlikle arama sms vs yapılmıyor
0 Likes