cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 ısıtıcı moduna geçti! Patlayacak sandım!!!

(Topic created on: 09-01-2023 04:38 PM)
Fehmi17
Active Level 4
Options
Galaxy A
Hayatım da hiç yaşamadıklarını sağıolsun A54 bana yaşatıyor. Dün gece yattım ve telin wifi sini BT sini mobilini kapadım. Yüzde 40 civarlarında şarj vardı. Ve gece uyandım saate bakayım dedim telefon yanıyor. Bildiğiniz ateş, inanın kullanırken dahi bu kadar ısınmışlığı yok. Hiçbir uygulama açık değildi zaten kapatıp yattım. Ve şarj 3-3.5 saat aralığında yüzde 20 ye yakın düşmüş telefon kapalı iken olan bu. Telefonu açar açmaz 23 den 22 ye hemen ardından 21 ve biraz geçince 20 ye düştü . Balkona çıktım serin havada biraz kurcaladım ve telefon buz gibi oldu. Anlayan varsa bunu açıklasın. Eklediğim resimlerde pil kullanımını göreceksiniz. İlk resim yatmadan önceki kullanımım son 2 resim telefon kapalı pil tüketimi. Sabah kalksam telefonun şarjı bir gece de bitmiş olacaktı, yani yüzde 40 ı. Ki bu da oldu. Ama inanamamıştım. Onu da paylaşacağım daha sonra... 

image

image

image

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İyi tarafından bak kışın doğal gaz,klima ya da talaş-odun-kömür parası vermezsin.
Kendinden soba özelliğine sahip Exynos chip
BbglGamer
Active Level 6
Galaxy A
Cihazlarınızı gün aşırı en az 15 20 dk kapatıp dinlendirin, kapalı konumda şarj edin. Öyle cihaz gördüm ki 1 ay kapatılmamış. Bu durumda deformasyon fazla olabiliyor.
Fehmi17
Active Level 4
Galaxy A
Bu zaman kadar hiç olmamaış bir şeyin olması buna bağlı değildir . 10 larca tel kullandım bu ilk. Bu sıradan birşey değil sorundur. Cevabın için teşekkürler.
Galaxy A
Bunu eski telefonumda ben de bir iki kere yaşamıştım, sebebini anlamamıştım ama yine şarja taktığımda herşeyi normale dönmüştü, telefon TCL 10L
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711
0 Likes
Fehmi17
Active Level 4
Galaxy A
As. Teşekkürler yakın zamanda sıfırladım. Servise karar veremedim...
uykusuzpanda
Active Level 4
Galaxy A

geliştirici seçeneklerin en altında arka plan işlem sınırı var onu arka planda işlem yok a getirin gece yatmadan belki bir çözüm olabilir 

özcansksks
Active Level 6
Galaxy A
Dostum bazen benimde başıma geliyor önceki kullandığım modellerde de oldu. Telefonu yastığın altına yada kanepenin minderlerinin arasına koyduğumda aşırı ısınıyor nedenini bende bilmiyorum. Ama istersen geliştirici seçeneklerinden çalışan hizmetler bölümünü bi kontrol et, belki bi uygulama arka planda bir işlem yapıyor olabilir. Birde hat sinyalinin az çektiği bölgelerde telefon sinyali yakalamak için kendisi sinyal yayıyor bu da ekstra şarj tüketimine sebep oluyormuş.
Fehmi17
Active Level 4
Galaxy A
Çalışan uygulama yok hepsne baktım, telefonu de gece yatarken hep aynı yere koyarım. Çekmeme durımu benim de aklıma geldi ama bu kadar deli gibi ısınıp şarjı sömürmesi mantıksız geliyor.