cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 İNSTAGRAM SORUNU

(Topic created on: 09-20-2024 11:41 PM)
222 Views
Yüco1905_
Active Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar a54 cihazımda instagram uygulamamda bir sorun var en güncel sürümünü kullandığım ve düzelir diye defalarca silip indirdirip hesabıma giriş yaptığım halde aktif kullandığım hesabım güncel olmuyor 1 alt sürüm kalıyor ama yeni hesap açmaya kalktığımda açtığımda güncel geliyor sebebi nedir?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Uygulama gelistiricilerine geri nildirim at sora yeni gelecek guncellemeyi bekle uygulama icin

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Uygulama gelistiricilerine geri nildirim at sora yeni gelecek guncellemeyi bekle uygulama icin
0 Likes
Yüco1905_
Active Level 5
Galaxy A
Nasıl yapcam
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Uygulama özellikleri Instagram'da genelde hesaba bağlı şekilde dağıtılır. Bazı hesaplarda etkin olurken bazı hesaplarda henüz beklemek gerekebilir
0 Likes
Yüco1905_
Active Level 5
Galaxy A
Ee napica
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Yani burada yapılabilecek birşey yok aslında. Hesabınız uzun yıllardır varsa artık yeni bir hesaba geçmenin vakti gelmiş olabilir
0 Likes
Yüco1905_
Active Level 5
Galaxy A
Ya o şekil olacağını biliyorum bir tane öylesine hesap açtım hemen güncel geldi hesap zaten otamatikmen ama bu hesabımı kapatamam yani anlarsınız ya başka bir çözümü yok mu veya hiç mi gelmicej bana
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Hiç gelmez kaidesi biraz uçuk bir senaryo. Elbet gelecektir fakat ne zaman gelir meçhul. Notlar gibi özellikleri kullanamıyorsanız zaten Notlar özelliği henüz test aşamasında olduğunu duymuştum
0 Likes