cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53

(Topic created on: 11-16-2023 10:35 AM)
754 Views
A53a53
Active Level 3
Options
Galaxy A

Aklımda S20 FE A34 ve A53 vardı

A34 alcaktım aslında ama damla tipi çentik diye s20 fe veya a53 düşünüyordum ama türkiyeye 5g geldiğinde 5g'siz telefon kullanmak istemediğim için a53 aldım umarım pişman etmez p30 prodan geçtim

28 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
S20fe nin mağazada stok durumu yok geçen sordum s23 plus un bile üretimi durmuş ama yinede iyi cihaz A53 kullanımınıza göre iş görür
A53a53
Active Level 3
Galaxy A

Netten aldım ve s20 fe vardı nette ama teknosa gibi yerlerde 0 s20 fe yok ya outlet ya exynos

A53 memnun eder umarım 

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A54 alsaydınız
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
A53 GEÇEN SENENİN MODELİ KEŞKE A34 YADA 54 SERİSİ ALSAYDINIZ AMA HAYIRLI OLSUN YİNEDE BU ARADA DAMLA ÇENTİK BENCE RAHATSZ ETMYR A34 KULLANIYORUM
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Peki şarj durumu vb nasıl gidiyor ben A53 ün yanına iş için kullanmalık için görevliye sordum dedi elindeki cihaz nedir bende.A53 dedim dediği de A53 varsa a34 e gerek yok A53 her türlü diğer modeller gibi üst model dedi ama sizin yorumunuzu almak istiyorum performansı nasıl yoğun kullanımlarda ısınma vb varmıı
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
performansı vs mükemmel a53 de deneyimledim a53 den daha performanslı a34 çnkü içerisinde ki dimensty işlemci a53 modelinde ki exynos 1280den daha performanslı daha stabil sentetik testler de bunu doğruluyor ztn a34 a53de açık ara daha performanslı bir cihaz üstelik a53den daha ucuz
A53a53
Active Level 3
Galaxy A

Yeni aldım a34 varsa a53e gerek yok çünkü a53ten damla tipi çentik haricinde daha iyi

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayn samsung store görevlisi de A53 varsa ne yapacaksın a34 ü demişti😀 yine alırsan al ama pek fazla bekleme eğer imkanın varsa elindeki cihazın daha üst modellerine yanaş a34 e falan da fazla gitmez demişti benim için😄😄
A53a53
Active Level 3
Galaxy A

Çok düşünmedim aslında

Ama keşke p30 prodan geçmeseydim kamera edge ekran işlemci kısmında memnun etmeyecek gibi .

A53'ün a34'e göre albenisi tek delikli ekran diğer yönlrrden a34 iyi

A53'ün s20 feye artısı 5g ve güncelleme

5g desteğini önrmsemesem ve **bleep** telefon değiştirsem en güzeli buydu ama (türkiyeye 5g geldiğinde ne kadsr başarulı olur bilmem)