cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53

(Topic created on: 09-10-2023 09:45 PM)
MamoyaA53
Active Level 5
Options
Galaxy A

REZİLSİN samsung büyük harflerle hemde. Nerede bu iki gün dayanan bataryanız! Yarım günü dahi kurtarmıyor. Sadece Bi Nisan ayı güncellemesi ile batarya 5 6 saati buluyordu. Şuanda 3 saati geçmiyor. İşiniz gücünüz YALAN!

image

23 Comments
BarışBen90
Active Level 2
Galaxy A
Sana sonuna kadar katılıyorum
pancu00
Active Level 4
Galaxy A
Batarya dolum seviyesini kısmış olabilirler bunlar, malum dünya da aynı anda her yerde telefonları patlayan tek firma, note 7 daha çok örnek var. Şarj batarya konusunda çok kötü bir firma adamlar korkudan 25w üstü şarj aleti çıkarmıyorlar diğer firmalar düşün neredeler hızlı şarjda, 25w dedikleri de 15w üstü hızda şarj etmiyor yaz ayı geride kalmak üzre korkmadım değil öyle bir ısınıyordu ki cihaz
MamoyaA53
Active Level 5
Galaxy A
Isınması ayrı bir dert. Ama şuan için o kadar rahatsızlık verecek kadar bir ısınması yok bu ağustos ayı güncellmesi için
Galaxy A
O kadar çok çeşit cihaz ürettiler ki,birini düzeltiyor birini bozuyor galiba. maalesef bence çok çeşit cihaz üretmesinden kaynaklı olabilir hepsi için tek tek ilgilenmeleri sıkıntı olabilir.Yinede bir ihtimal belki çoğunda böyle yapmıyor olabilir belki sana isabet etmiştir kardeş.Samsung daha az çeşit sunarsa daha kaliteli bir yazılım desteği sunabilir.İlerdeki yapacağı çalışmalarına bağlı mesela bir yılda 4 adet aynı seriden cihaz farklı model üretiyor du örneğin a10-a20-a30-a50-70 ayrıca s20-zflip ayrıca m serisi.Bu adamlar hangi biriyle uğraşacak örneğin sadece a ve s serisi olsa ikisini de yazılım yönünden başarı elde etseler tamam ama m serisi,a serisi,(s) serisi,z serisi derken adamlar zorlanıyor galiba.Ayrıca Android işletim sistemi kaynaklı olabilecek samsung un elinde olmayan durumlarda olabilir.Lakin daha az çeşit daha sağlıklı bir yazılım olma ihtimali var.
Galaxy A
Umuyorum ki yeni bir güncelleme ile düzeltilir.
MamoyaA53
Active Level 5
Galaxy A
Keşke senin dediğin gibi olsa. Adamlar saldım çayıra mevlam kayıra misali yapıp veriyor cihazları. Madem yaptın bu kadar çok yalan dolanla güzelleme yapmasınlar hiç yoktan. Bilmeyen için de farkında olsun ki çöp bir ürün olduğunu bilsin. Madem çok seri model cihaz var ve yetişemiyor, o halde bu kadar çok seri yapmasınlar! İPhone da adamlar 3 4 bilemedin 5 seri yapıyor telefonları çatır çatır güzel gidiyor. Huawei Androidin kralı 4 yıl kullandım bu a53ten kat kat daha iyi şuanda. Şuanda xiaomi bile hiç yoktan batarya konusunda çok çok iyi.
Galaxy A
Şuan elimde a51 var Android 13 ve one ui 5.1 aldı tek sıkıntı çok nadiren günde 1-2 defa yapabiliyor müzik çalarken **bleep** ses kasıyor düzeliyor a51 de exynos kullanıyor.Muhtemelen güncelleme ile düzelir senin sorunun
MamoyaA53
Active Level 5
Galaxy A
Biraz sonra moderatör çıkıp kopyala yapıştırla cihazı sıfırla bilmem ne yap diyip konu kapanacak. Onun için MODERATÖR olaya dahil olmasın. Bırak konu kendi kendine kapansın.
Galaxy A
Telefonu neden kötülüyorsun beğenmiyorsan kullanma abim firma sana demiyorki beğenmediğin cihazı kullan diye 😄