- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar sizde 53 den 54 e geçmek mantıklı mı. Aktif olarak A53 kullanıyorum yerine göre cihaza çöp yerine göre de aslında iyi ya yeterli dediğim çok oldu bana göre bütün ihtiyaçlarımk karşılıyor. Gündelik kullanım yapan biriyim genelde Word, Netflix, Disney vs. Takılıyorum pek fotoğraf çeken biri değilim kamerayı neredeyse kullanmıyorum bile denebilir. Cihazı satsam ne kadara satarım bilmiyorum ama satıp illa ki üstüne para koymam gerekicek ve A54 15000 tl olmuş böyle kullanan biri için mantıklı mı. Çoğu kişi batarya performansı, ekran yenileme hızının adaptif olmasını çok övüyor. Bana göre 54e geçmek çok mantıklı gelmiyor ama A53 den A54 e geçen birileri varsa yorumlarını bekliyorum. Oyun vs gibi et enleri katmadan yorumlarsanız sevinirim çünkü gerçekten oyun dahi oynamıyorum telefonda görüşme yapmak, sosyal öedya, Word, film izlemekten başka yaptığım hiçbir şey yok. Böyle bir kullanıcı için geçiş yapmak mantıklı mı? Ben 54ün tasarımını hiç beğenmedim arka kapak cam orası güzel ama telefon 53 e göre daha kalın ve çerçevelerde bariz fazlaca ortada.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-11-2023 03:46 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-11-2023 05:14 AM in