cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 suda boğuldu

(Topic created on: 08-01-2024 02:03 PM)
482 Views
MamoyaA53
Active Level 5
Options
Galaxy A
Uzun zaman oldu buraya uğramayalı. Telefonum haziran ayında tabiri caizse bir kaşık suda anakart yaktı ve telefon bir daha açılmadı. Antalya samsung servisine gittim cihaza yamuk denildi. Bana 9800 tl gibi masraf gösterdiler. Cihaz yine de çalışmayabilir denildi ve kesin olarak 15.000 tl yazıyla Onbeşbin Türk lirası karşılığında kesin tamir edilecek denildi. İlk basta güldüm haliyle. Çünkü telefonun sıfırı 16.000 idi. Bu arada verdiğim para da telefonda ki verilerin hiçbiri geri gelmeyecek denildi. 

image

image

Yamuk dedikleri cihaz bu. İlgili personel rapor kısmına telefon yamuk olduğu için telefon bütünlüğü bozulmuş dedi. Kasa yamuk olduğu için de ekranla birlikte değişim yapılacaktı. Haliyle bende hiç yaptırmadan öylece duruyor telefon. Burada ne yapabilirim.
28 Comments
Enraged
Active Level 9
Galaxy A
Nasıl boğuldu hocam iyimi
0 Likes
ÖmerS23
Active Level 3
Galaxy A
Tamirse FPPRO'ya 😀
Enraged
Active Level 9
Galaxy A
Hele o hikayeler 🤣
0 Likes
ÖmerS23
Active Level 3
Galaxy A
Çünkü Samsung Galaxy a35 telefonunun IP67 suya ve toza dayanıklılık sertifikası var, bu durum çok anormal değilmi?
ÖmerS23
Active Level 3
Galaxy A
Abi şimdi bu durumda iki soru var.

Telefon tatlı suda mıydı tuzlu suda mı?

Suda kaç dakika yada kaç saat durdu?

Bu sorulara cevap verirsen sana ona göre bir cevap veririm.
Enraged
Active Level 9
Galaxy A
En önemli soru ilk yardım yapıldımı 🤣
ÖmerS23
Active Level 3
Galaxy A
Katılıyorum. 😅😅😅
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
15.000 TL'lik bütçeye sıfır kapalı kutu baştan bir cihaz alın bozuk cihazı tamir ettirmeyin değmez. Samsung a54 a34 a35 gibi modelleri tavsiye ederim
0 Likes
Galaxy A
Tuketici hakem heyetine basvur bedavadab degistirirler tabi cihaz eger yamuk degil ise
0 Likes