cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 suda boğuldu

(Topic created on: 08-01-2024 02:03 PM)
385 Views
MamoyaA53
Active Level 5
Options
Galaxy A
Uzun zaman oldu buraya uğramayalı. Telefonum haziran ayında tabiri caizse bir kaşık suda anakart yaktı ve telefon bir daha açılmadı. Antalya samsung servisine gittim cihaza yamuk denildi. Bana 9800 tl gibi masraf gösterdiler. Cihaz yine de çalışmayabilir denildi ve kesin olarak 15.000 tl yazıyla Onbeşbin Türk lirası karşılığında kesin tamir edilecek denildi. İlk basta güldüm haliyle. Çünkü telefonun sıfırı 16.000 idi. Bu arada verdiğim para da telefonda ki verilerin hiçbiri geri gelmeyecek denildi. 

image

image

Yamuk dedikleri cihaz bu. İlgili personel rapor kısmına telefon yamuk olduğu için telefon bütünlüğü bozulmuş dedi. Kasa yamuk olduğu için de ekranla birlikte değişim yapılacaktı. Haliyle bende hiç yaptırmadan öylece duruyor telefon. Burada ne yapabilirim.
28 Comments
casly26
Active Level 7
Galaxy A
Yenisini al
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy A
15 bin TL tamir mi edilecek çok pahalı değil mi sizce? O para ile A55 alınır
HkN06
Active Level 6
Galaxy A
5 bin isteseler dahi yaptırmam düzen tutmaz o cihaz hiç uğraşma a35 al düstü fiyatı 13 k ya pişman etmez
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonlar su geçirmez değildir. Suya dayanıklıdır. Testlerde dayanıklılık kullanıma göre değişir. Bazen 1 kaşık suda bile telefon örnekteki gibi çöp olabilir. Samsung'un bu fiyata tamir etmesi de ayrı bir saçmalık yeni telefon parası. Geçmiş olsun
Enraged
Active Level 7
Galaxy A
Aynısını yazacaktım hocam sizin bilgili bir insan olmanıza gerçekten hayranım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Estağfurullah hocam ☺️🙏🏼
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam dm gelirmisiniz sizinle bir şeyler konuşmam lazım.
0 Likes
ÖmerS23
Active Level 3
Galaxy A
Abi senin yanlışın var, bu telefonun suya ve toza karşı IP67 sertifikası var.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Suya karşı DAYANIKLI. Her cihaz dayanıklı. Ama baktığımızda hepsi ya sıvı temasından gidiyor ya da sıvı teması dolaylı ana kart yanmasından gidiyor.