cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 suda boğuldu

(Topic created on: 08-01-2024 03:06 PM)
77 Views
MamoyaA53
Active Level 5
Options
Galaxy A
Uzun zaman oldu buraya uğramayalı. Telefonum haziran ayında tabiri caizse bir kaşık suda anakart yaktı ve telefon bir daha açılmadı. Antalya samsung servisine gittim cihaza yamuk denildi. Bana 9800 tl gibi masraf gösterdiler. Cihaz yine de çalışmayabilir denildi ve kesin olarak 15.000 tl yazıyla Onbeşbin Türk lirası karşılığında kesin tamir edilecek denildi. İlk basta güldüm haliyle. Çünkü telefonun sıfırı 16.000 idi. Bu arada verdiğim para da telefonda ki verilerin hiçbiri geri gelmeyecek denildi. 

image

image

Yamuk dedikleri cihaz bu. İlgili personel rapor kısmına telefon yamuk olduğu için telefon bütünlüğü bozulmuş dedi. Kasa yamuk olduğu için de ekranla birlikte değişim yapılacaktı. Haliyle bende hiç yaptırmadan öylece duruyor telefon. Burada ne yapabilirim.
ÖmerS23
Active Level 3
Galaxy A
O benim sorunum değilki abi, adam gibi iş yapsınlar! Haksız mıyım?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İşte sorun bu. İnsanlar bu dayanıklılık sertifikasına sırtını yaslıyor. Sonra güvendikleri dağ yıkılıyor
0 Likes
ÖmerS23
Active Level 3
Galaxy A
Samsung Yetkili Servisi şaka gibi, saçma saçma cevap veriyorlar, kazandıkları kuruş para helal değil, istisna olabilir ona karışamam ama hepsi aynı.
ÖmerS23
Active Level 3
Galaxy A
Vallahi bende yaslıyorum desem yalan olmaz sanırım 😅😅😅 . Ama cihaz S23 Ultra bir zahmet yaslanalım, ben biraz temizlik hastasıyım ve her kirlendiğinde gider suya sokarım. Yani utanmasan sabunlayacam
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İyi bir fikir değil hocam. Bende temizlik hastasıyım. Tütün ürünü de tüketen biriyim haliyle tozlanma oluyor her yeniden tükettiğimde baştan aşağı masamı temizlerim. Üzerinde bulunan eşyalar dahil. Ama telefon bilgisayar falan asla suya sokmam 😅
0 Likes
ÖmerS23
Active Level 3
Galaxy A
En iyisi Islak mendil ama çok ıslak olmamalı
0 Likes
ÖmerS23
Active Level 3
Galaxy A
Bilgisayarı yıkayanı, akıl hastanesi falandır herhalde sonu 😅😅😅
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hiç sormayın hocam ya geçen kahve döktüm üzerine. Bilgisayar fiyatları da malum aklım çıktı. Ha istesem yenisini çok rahat alırım ama ben bilgisayarımı seviyorum
0 Likes
ÖmerS23
Active Level 3
Galaxy A
Doğrudur abi.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kesinlikle hocam
0 Likes