ygtknca
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumda sürekli konu açtım a53 ile ilgili kimse tam yorum yapmadı cihazımı normal şekilde kullandığımda 120 hz felan açık şekilde 100-20 arası sadece film izlerken 5 saat ekran açık süresi veriyor güç tasarrufu açıp cpuyu sınırlandırmadan aynı şekilde kullandım 100-39 arası değerler ekran görüntüsünde var güç tasarrufunda ne bu kadar sınırlanıyorda bu kadar iyi ekran süresi veriyor ya hani normal kullanımda şarjımı götüren ne olabilir?
11 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
ygtknca
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-01-2023 12:18 PM in
Galaxy A
Dostum keşke her batarya sorunu yaşayan kişinin gönderisinin altına şunu yazmasan çok sinir bozucu
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-01-2023 12:48 PM in
Galaxy A
Okumayabilirsin veya dikkate elmazsın olur biter!Sanırsın buradakilere sana yardımcı olması için para veriyorsunda verdiğin paranın karşılığında hizmet bekliyorsun!Çok rahatsız oluyorsan yardım isteme kimseden çünkü kimse para karşılığında yardım etmiyor ve benim gibi birçok kişi yapılabilecek en son işlemleri gösterek hayrına yardımcı oluyor ama senin gibilerden dolayı kimsye yardımcı olasımız da gelmiyor!Götürürsün teknik servise bakarlar ve buradaki kadar bile yardım alamazsın!Zaten onlar çözebilseydi buraya yazmazdın ama buradakilerede tersleniyorsun!Unutma bu platformda "Moderatör"denilen ve buradaki kişilere yardım etmek için ÜCRET ALAN kişiler var!Sana yapılan yardıma tesekkür edebilirsin,uygulayabilirsin veya hiç umursamazsın olur biter.Asıl senin gibilerin bu tavrı çok rahatsız edici bunu da söylemeden geçemedim!
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »