cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A53 SAMSUNG SERVİS

(Topic created on: 06-23-2023 08:40 PM)
286 Views
ComradeS62
Active Level 6
Options
Galaxy A

Bugün ısınma problemi ile 5 aydır kullandığım A53 cihazımı samsung yetkili servise götürdüm telefonu cihaza bağladılar cihazım maksimum 46 dereceyi görmüş yazılım attılar ilk 5 saate gözle görülür bir iyileşme mevcut... Tabi bir kaç gün daha deneyip göreceğim umarım işe yarar.. 

Pil sağlığına baktılar %100 gözüküyor hatta pil sağlığımın %100 olduğunu gördüklerinde cihazı çok bilinçli kullandığımı söylediler. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  ComradeS62 , 

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

9 Comments
ygtknca
Active Level 8
Galaxy A
İlerleyen günlerde bu durum hakkında bir şeyler yazarsan çok iyi olur hocam ya. Isınma sorunu gerçekten bezdirdi
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
Yazacağım dostum takipte kal farkındayım exynos işlemcili telefonlar çok fazla ısınma problemi yaşıyor. Hatta serviste yazılımsal bir problem olduğunu söylediler tüm yazılımı silip yeni güncel bir yazılım attılar cihaza
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A53 o kadar çok ısınıyor mu gerçekten ben almayı düşünüyorum da para biriktirdim daha da biriktiriyorum 2.700 TL var bende
kral5252
Beginner Level 2
Galaxy A
Evet çok isiiniyo ve yavaşlığı pil ömrümü bitti
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
Serviste yazılımsal bir problem olduğunu söylediler tüm yazılımı silip farklı güncel bir yazılım attılar cihaza
ygtknca
Active Level 8
Galaxy A
Bu ısınma sorunu bezdirdi zaten ya havayada bağlamıyor değilim son sıralarda gündüz alevi şimdi gayet stabil
SOUND18
Active Level 7
Galaxy A
Isınma nasıl bir kullanımda oluşuyor tarif edermisiniz. Oyunda mı görüşme demi şarjda kullanırken mi?Bende A53 5g kullanıcısıyım şu ana kadar ısıl bir sorun yaşamadım. Ama kullandığınız ya da yüklediğiniz programlar arka planda cpu işlemciyi yorar boş yere ve ısı oluşturur. Sosyal ağları kullanırken şarjda ise telefon yine el yakacak kadar ısınır.
MamoyaA53
Active Level 5
Galaxy A
Bende ki a53 artık cebimde hiç bir işlem yapmadığım halde ısınıyor. Ve sürekli sıcak telefonu cebimden çıkartacak kadar rahatsızlık veriyor.
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  ComradeS62 , 

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​