cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 PUBG

(Topic created on: 08-06-2023 11:12 PM)
344 Views
Ozzy1717
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhabalar. Şuan A53 Pubg için 45 fps veriyor sanırım. Uygulamayla 60 a çıkartıyorum fakat ilerleyen zamanda güncellemeyle bi optimizasyon gelip 60 fps kendiliğinden gelme şansı var mı ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Uygulamaya gelecek güncellemelerle gelebilir. Uygulama ve uygulamanın geliştiricilerine bağlı bir durum.

View solution in context

5 Comments
teknolo
Active Level 6
Galaxy A
30 veriyor akıcı 30, hd 30
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Uygulamaya gelecek güncellemelerle gelebilir. Uygulama ve uygulamanın geliştiricilerine bağlı bir durum.
Enderian
Active Level 4
Galaxy A
Bende nasıl 60 veriyor onu düşünüyorum🤔(cihazım a50)
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bunları dene ve ek olarak bunları yap.
Dolaylı yoldan cihazı rahatlatarak yapabilirsin.Kullanmadıgın uygulamaları derin uyku moduna al,ekran yenilemeyi yükselt,animasyon geçişlerini kapat(geliştirici seceneklerde),animasyon efektinin tikini aç(bildirim paneline animasyon yaz çıkıyor,cihazında yüklü oyun eklentilerininin ayarlarını düzenle.Bunkarı yaptıktan sonra önbellekleri temşzleyip yeniden başlatarak kullanırsan,hem daha az ısınır hem de daha fazla performans alırsın.Screenshot_20230807_015744_Settings.jpg
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
Neden bilmiyorum ama uygulamalar ile fps yükseltme olayı bana çok doğru gelmiyor i. Bahsettiğin uygulamalar game bosster felan ise sıkıntı yok ama Exynos işlemcilerde genel olarak böyle bir sorun var bu sorunda sadece Samsung kaynaklı dğeil uygulama geliştiriciler ile de alakalı.