cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A53 One UI 6 - Lag Var

(Topic created on: 12-28-2023 10:22 PM)
536 Views
bugfinder
Active Level 4
Options
Galaxy A

Bir çok one ui 5 bugları düzeltildi fakat one ui 6 ile gelen tüm animasyonlarda hatalar, laglar ve glitchler var. Umarım 6.1'de bunların farkına varıp güncellemiş olurlar.

Örneğin: Uygulamayı navigasyon çubuğu kullanarak kapatırken bazen uygulama logosu **bleep** havada durup sonra küçülüyor. Bildirimler genişletilirken border radiusunu kaybediyor. Aynı şekilde navigasyon çubuğunu kaydırıp son uygulamalar ekranına geçerken border radius tamamen kayboluyor bırakınca geri geliyor vs vs 

Ekstra: Bu yazıyı yazarken kelimeleri seçtiğimde imlecin kaybolduğunu gözlemledim :)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
A12fan
Active Level 4
Galaxy A
yani yine diyorum ama olmadı sıfirlayabilirsin

View solution in context

11 Comments
Solution
A12fan
Active Level 4
Galaxy A
yani yine diyorum ama olmadı sıfirlayabilirsin
bugfinder
Active Level 4
Galaxy A
Sıfırlamak lagları düzeltebilir evet ama bu arayüzde ki animasyon hataları sonra ki güncellemelerle düzelecek gibi duruyor 🤷‍♂️
A12fan
Active Level 4
Galaxy A
Çok rahatsız etmiyorsa güncelleme beklemekde mantıklı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Animasyonları,efektleri,tahmine dayalı animasyonları kapatıp deneyin.1703792143841.jpg
0 Likes
bugfinder
Active Level 4
Galaxy A
Animasyon olmayınca da pek bir espirisi kalmıyor sanki arayüzün :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aslında görsel olarak çok seri bir hiz veriyor ve hızlı kullanım sağlıyor.(uygulamalara değil ama içeriğğnde animasyon barındıran her uygulamaya etkisi oldugu için animasyonu beklemiyor veya kullanmıyor).
0 Likes
A12fan
Active Level 4
Galaxy A
Tuhaf oluyor öyle yapınca
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bilmem,ben seri kullanmayı seviyorumEkran yenilemeyi de artırınca jet gibi oluyor.
A12fan
Active Level 4
Galaxy A
Ama mesela cihaz bakımından Ram temizliği için tarama yaparken animasyonlar kapalıyken saniyesinde tararken animasyonlar açıkken bekletiyor
0 Likes