cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A53 Isınma Sorunu

(Topic created on: 06-24-2023 11:27 PM)
424 Views
ygtknca
Active Level 10
Options
Galaxy A

Eminim ki bu sorunu bir çok A53 kullanıcısı yaşıyordur özellikle havalar ısınınca çok dsha belirgin hale geldi. Bir cihaz sadece Instagramda gezerken günlük kullanımda vs 49-45 dereceleri görebilir mi ya gerçekten sinir bozucu kaç defa hata raporu gönderdim kaç defa telefonu sıfırladım sonuç aynı.Oyun oynayan birisi de değilim oyun oynasam sürekli cihaz alev atıcak resmen 120 hz de 5 saat açık ekran anca veriyor üstüne üstelik ısınma sorunu var son güncellemeler ile buglarda başladı o kadar konu açıyoruz çözüm var mı? Yok. Moderatörler hata raporu yolluyun diyor. Yolluyoruz gene çözüm yok...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ygtknca,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Servise verdenizde cozum yok yazilim atip gonderiyorlar degisen bisey olmuyo .. Havalar dan deniliyor vs
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
Siz servise götürüp hiç yazılım vs attırdınız mı?
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Evet eski cihazima
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
Romu baştan tekrar yükselmişlerdir
SamsungFree
Active Level 5
Galaxy A
Ben cihazda sorun olursa kendim yazılım atıyorum
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
Ya atılır atılır da romu baştan kurmaktan başka bir işe yaramaz ki bu yemin ederim en son root atıp ilk günkü yazılımına dönücem ya
SamsungFree
Active Level 5
Galaxy A
Cihaz kullandığı CPU dan dolayı ısınıyor. A33kullanıcılarıda aynı sorunlardan şikayetçilerdir
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
A54 dede bataryadan şikayetçi olan çok anlaşıldı bir son model amiral almak gerekiyor
SamsungFree
Active Level 5
Galaxy A
En iyisi a73 cpu olsun gpu olsun batarya olsun herşeyi ile çok iyi