cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A53 ISINMA ÇÖZÜMÜ

(Topic created on: 08-30-2023 04:10 AM)
316 Views
ComradeS62
Active Level 6
Options
Galaxy A

ARKADAŞLAR A SEGMENTİNİN EN KÖTÜ ÇÖP CİHAZI OLAN A53 ÇÖPÜNÜN ISINMAMASI İÇİN ŞU ÇÖZÜMÜ BULDUM FAKAT BU ÇÖZÜM 15 DAKİKA SÜRÜYOR SONRA TELEFON GENE ALEV ALIYOR. 

OYUNA GİRMEDEN ÖNCE TELEFONU 15 DAKİKA BUZDOLABINA KOYUN SONRA HEMEN OYUNA GİRİN 15-20 DAKİKA OYUN OYNAYABİLİRSİNİZ TABİİ 15-20 DAKİKA SONRA TELEFON TEKRAR ALEV ALACAĞI İÇİN YAPACAK BİRŞEY YOK 😄 

A53 KADAR REZİL BİR TELEFON GÖRMEDİM SAKIN A53 SATIN ALMAYIN GİDİN GİRİŞ SEGMENTİ CİHAZLAR ALIN GENERAL MOBİLE VESTEL CASPER FELAN ALIN A53DEN DAHA İYİDİR YANİ 😄 
SÖZDE ORTA SEGMENT KURUMSAL MODEL SÖZDE İŞTE DIŞARIDAN BAKINCA VİLLA İÇİNE BAKINCA GECEKONDU MİSALİ 😄 

SENE 2023 ORTA SEGMENT KURUMSAL MODEL CİHAZDAN OYUNLARDA 15-20 FPS ALIYORSUN ESKİ CİHAZIM A50 İLE BİLE OYUNLARDA 45-50 FPS ALIYORDUM 
17 Comments
S21FE5G-
Active Level 5
Galaxy A
Tamam da A53'ün performansı daha iyi olmalı senin cihazda sorun olabilir benim elimde şu an S21 FE var yakınımın A53'ü gayet akıcıydı ve ayrıca A53'ün Exynos 1280 işlemcisi henüz bir çok oyun için optimize edilmedi
0 Likes
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
Hocam telefon gayet iyiydi mayıs ayı güvenlik güncellemesine kadar bu telefon asla ısınmazdı 1 saat pubg oynardım mesela çok ısınmazdı mayıs ayı güvenlik güncellemesinden sonra telefon alev aldı ne olduysa güvenlik güncellemelerinden sonra oldu yani 20 tane hata raporu gönderdim umursamadılar serviste yazılm atıldı gene aynı
Yani kısacası güvenlik güncellemeleri telefonun içine etti
ResulKarataş
Active Level 5
Galaxy A
Merhaba Kardeşim, giriş seviyesi cihazların işlemcileri çok güçsüz olduğu için ısınmaması normal A53 ün ise işlemci gayet güçlü bu da ısınmasına sebep verebilir ve bi de hava şartlarıda etki eder. 🙂
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
A53 işlemcisi güçlü mü ?? 😂😂😂 tabi efendim
ResulKarataş
Active Level 5
Galaxy A
En azından kıyasladığınız cihazlardan güçlü😂
0 Likes
mesutyyl
Active Level 3
Galaxy A
Ben oyun oynamadığım için ısınma sorunu pek yaşamıyorum o yüzden şuanlik severek kullanıyorum, kamerası müthiş, genel kullanımı da gayet iyi
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
E ısınması normal oyun için üretilmesi nede olsa soğutma sistemi desen yok işlemci zaten oyunlarda yanardağ oluyor. bunlar birleşince ısınıyor eğer ısınmayan birsey istiyorsan gidip soğutma sistemli tel alacaksın.
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ComradeS62,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes