Original topic:

A53 Güncelleme Yapmalı mıyım?

(Topic created on: 10-28-2025 05:12 PM)
204 Views
imblue
Active Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar, A53 için one ui 8 güncellemesi geldi ve güncelleme konusunda kararsızım. Güncellemeyi yapan arkadaşlar geri dönüş yaparsa sevinirim. Herhangi bir sorun var mı güncelleden sonra. Özellikle batarya nasıl oldu, düzeltildi mi pil tüketimi yoksa daha mı kötü oldu? Geri dönüşlerinizi bekliyorum. 

11 Comments
Arda654
Active Level 5
Galaxy A
Kral valla bence yapma işlemci exynos 1280 sonuçta. Benim tablet işlemci Exynos 1380 ona da güncelleme gelmişti aldığım gibi güncellemiştim Android 15'e ama yorumlarda okudumda bazıları fps kaybı yaşamış. Ben Android 14 halini pek kullanmadım bilmiyorum. Yani performans düşebilir.

Benim bi' de A32 var Android 11'den Android 13'e kadar güncelledim performans düşüyor.
imblue
Active Level 5
Galaxy A
8.5'i mi beklesem? Yoksa 7 de mi kalsın?
Arda654
Active Level 5
Galaxy A
Ben bırakıcam One Ul 7'de. Sen de bırak bence.
0 Likes
imblue
Active Level 5
Galaxy A
Aslında yeni güncelleme ahım şahım bi yenilik yok. Sanırım güncellemesem de bişey kaybetmem. Perfotmans düşüklüğü ve bataryada sorun çıkarmasın da gerisi boş.
0 Likes
Arda654
Active Level 5
Galaxy A
Sen bilirsin... Samsung A serisi cihazları önemsemiyor S serilerini önemsiyor. Mesela sorun çıktı adamlar hemen güncellemeyi geri çektiler. A serisi için yapmazlar umursamıyorlar. Benim A10s telefon vardı 2gb telefona Android 11 verdiler Samsung diye güvendim güncelledim, cihaz şimdi kasmadan beter oldu.
imblue
Active Level 5
Galaxy A
Ne yazık ki öyle. Zamanla telefonların fişini çekiyorlar güncellemelerle
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy A
Bence güncelleme ben pismanim biraz guncelledigime
imblue
Active Level 5
Galaxy A
Hangi konuda pişmansınız?
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy A
Animasyon buglar artti , telefon ara sıra özellikle ayarlar uygulamasında komple donuyor birkaç saniye tepki vermiyor