cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A53 EBRU ELEKTRONİK

(Topic created on: 08-04-2023 10:50 AM)
ComradeS62
Active Level 6
Options
Galaxy A

SAMSUNG A53 ÇÖPÜNÜ ISINMA ŞİKAYETİ İLE SAMSUNG YETKİLİ SERVİSİNE GÖTÜRDÜM ORADA BİR BAYAN TELEFONU LAPTOPA BAĞLADI VE ISINMA DEĞERLERİNE BAKTI 

CIHAZ MAKSİMUM 50-51 DERECE ARALIĞINI GÖRMÜŞ VE BU ISI DEĞERLERİ FAZLA OLDUĞU İÇİN CİHAZI İÇERİYE ALIP TEKNİSYENLERE BAKTIRACAĞIZ DEDİ 1 GÜN SONRA TELEFONUMU ALMAYA GİTTİM. TELEFONA HİÇ BİRŞEY YAPILMAMIŞ FORMAT YAZILIM VS.. TEST EDİLMİŞ ISI DEĞERLERİ NORMALMİŞ.. 
EEE HANİ ISI DEĞERLERİ 50-51 DERECE NORMAL DEĞİLDİ HANİ BU YÜZDEN İÇERİDE TELEFONA MÜDAHALE EDİLECEKTİ. HANGİNİZE İNANAYIM ?? 
ADAMA DİYORUM Kİ 
MAYIS VE HAZİRAN GÜVENLİK GÜNCELLEMELERİNDEN ÖNCE BU TELEFON HİÇ ISINMIYORDU DİYORUM YENİ GÜNCELLEMELERİ BEKLEYİN YENİ GÜNCELLEMELER İLE DÜZELTİLİR BENCE DİYOR 😄 

İŞİMİZ GÜNCELLEMEYE KALDIYSA YANDIK ZATEN GÜNCELLEMELER YÜZÜNDEN TELEFON BU HALE GELDİ. 

BİRDE BANA YEDEK TELEFON OLARAK 2Cİ DÜNYA SAVAŞINDA ÜRETİLEN A2 CORE CİHAZINI VERDİLER AMA A53DEN DAHA İYİ TELEFONMUŞ ONU FARKETTİM 😄 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ComradeS62,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

28 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Size diyorum. Ebru Elektronik kafasına göre çalışan kenar mahalle telefoncusundan başka bir şey değil. Ben de dün Ebru Elektronikten ısınma sorunları ile verdiğim S23 cihazımı aynen geri aldım. Bari kapatılsın bu Ebru Elektronik. Kargo ile başka servise verelim. Bu kadar kötü ve bilgisiz bir servis olur mu? Bu servisi yönetemeyen genel merkez de suçludur. Servis Yetkilisi Hasan Bey bile hiç bir şey bilmiyor. Hasan Bey'e göre önümüzdeki senelerde cihaz sıcaklıkları 60-70 derecenin altına inmeyecek. İşlemciler güçlendikçe daha çok ısınırmış. Ben bir işlem yaptığımda o işlemi işlemci çok hızlı şekilde gerçekleştirdiği için hemen ısınırmış. Her gelen yeni model daha çok ısınıyor onlara göre. Hasan Bey'in servise kafasına göre gelme gibi bir hakkı varmış. Bunu da öğrenmiş oldum.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Bu arada teknisyenler de geçen sene meslek lisesinden mezun olmuş gençler. Ara sıra yazılım atmaya indiklerinde görüyorum. Cihazımı ben bunlara mı teslim ediyorum diyorum.
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
İşlemci ısındıkca ısınmadan dolayı cihaz performansı düşer. Eee ısınmadan dolayı cihaz performansı düşecek ise ne anlamı kaldı bu işlemcinin ve telefonun ?? Maalesef ebru elektronik kahvede okey oynayan dayıları kolundan tutup işe alsa daha iyi iş yaparlar :d
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Ya bu işlemci güçlendikçe daha çok ısınır lafını bir de servisin müdürü (ben müdür olduğunu da sanmıyorum. Bana müdür diye kakaladılar gibi de geldi. Bu bilgiyle müdürse gerçekten yazıklar olsun aldığım hizmete) söylüyor. Evet dediğiniz gibi. Çalışanlar gerçekten cahil. Biri çok farklı marka telefon kullanıyor. Diğer İPhone 14 pro kullanıyor, bir başkası İphone 11 kullanıyor😂
Galaxy A
Kanka A2 core nedir ya şaka gibi A53 nerede A2 core nerede 😂
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Var maalesef 😂 Bana da Ebru Elektronik 2 sene önce A2 Core cihazını vermişti. Bana verdikleri cihaz elden ele dolaşıyor. Serviste yedek cihaz olarak tuşlu telefon vermediklerine seviniyorum en azından. Şuana kadar 2 yedek cihazlarını gördüm. Biri A2 Core, diğeri de A20. Akıllı servis reklamlarında (daha S9 plus cihazının yeni çıktığı dönemlerdi) Galaxy S8 teslim edip yedek cihaz olarak Galaxy S9 verdiklerini gösteriyorlardı 😂 Tabii ben de Galaxy S9 Plus cihazımı servise bıraktığımda verdiler elime A2 Core 😂 😂
Galaxy A
Başka cihaz yokmu koca samsung'ta A2 core nedir amiral gemisinden giriş segmente düşmek gibi bir şey
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef kıytırık bir Samsung servisinden de bu beklenir. Biz yine şükrediyoruz en azından bir cihaz veriyorlar. Artık servislerinden yedek cihaz bile almıyorum ama. Bilgisayarım bu konuda bana yetiyor.
Galaxy A
Bencede yedek cihaz alma daha verirlerse verdikleri eski telefon A2 core çıkalı kaç yıl oldu A20'de öyle